Hobbyhorse revolution (2017)

Hobbyhorse revolution (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Selma Vilhunen
Actori: Mariam Njie, Elsa Salo, Alisa Aarniomäki
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Hobbyhorse revolution

Hobbyhorsing-ul este foarte asemănător cu concursurile de cai pe care sunteți obișnuiți să le vedeți la televizor sau la evenimente olimpice. Dresajul, un sport ecvestru, este cea mai mare expresie a antrenamentului de cai. În cadrul evenimentelor, veți urmări ca un cal și un călăreț să efectueze o serie de evenimente din memorie, inclusiv piaffe (un tip special de trot) și pirouetă (un turn de 360 ​​de grade). În evenimentul cu obstacole, caii vor sări peste stâlpi. Calul și călărețul sunt judecați după cât de bine trec prin mișcări și cât de bine și cu indiciile minime pe care calul le îndeplinește.

În hobbyhorsing, concursurile sunt similare, cu excepția – NO SHIT – efectuate cu un cal fals. Un hobbyhorse: acele jucării pentru copii mici, care constau dintr-un cap de cai pe o mătura.

Hobbyhorse Revolution este un documentar care luminează această comunitate înfloritoare și pe cei care concurează (sunt mai în vârstă decât credeai).

Concurenții “se antrenează” pe scară largă, dar nu uitați că propriile lor două picioare fac toată munca. “Cai” coboara destul de usor, dar inca primesc roluri in rol principal. Riderii lor vorbesc despre ei ca și cum ar fi reali: acesta este “energic”, acesta este “bine învățat”. Ei sunt călăriți cu bicele și aruncați cu pături stabile. Știi, în caz că se răcesc fals.