Hobbitul O calatorie neasteptata (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice. Pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi in The Hobbit An Unexpected Journey – Hobbitul O calatorie neasteptata. Conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori.

Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor. Unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba viața pentru totdeauna… Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuși un curaj și o ingeniozitate care îl surprind și pe el, dar intră și în posesia “prețiosului” inel al lui Gollum, cu calități misterioase și foarte folositoare in The Hobbit An Unexpected Journey – Hobbitul O calatorie neasteptata. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina încă.

Trebuie sa astepti ceva pana sa urmeze secventele de actiune si recunosc ca m-am uitat cam de vreo 2 ori la ceas la cateva momente/secvente plictisitoare. Parerea mea este ca Peter Jackson nu vine cu nimic nou ,inovativ in acest film. Trilogia sa LOTR a ridicat asteptarile destul de mult pentru urmatoarele sale filme. Sa vedem cum se va descurca regizorul cu urmatoarele 2 filme din noua sa trilogie The Hobbit.


Titlu original: The Hobbit An Unexpected Journey
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
Producator(i): Fran Walsh, Philippa Boyens
IMDB: 7.9
Regia: Peter Jackson
Actori: Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen


Hobbitul O calatorie neasteptata (2012) Online Subtitrat


Hobbitul O calatorie neasteptata (2012)
Hobbitul O calatorie neasteptata (2012) Online Subtitrat in Romana

Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice. Pentru a redobândi de la fiorosul drago

Editor's Rating:
5