Hoaţa de identitate – Identity Thief (2013)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Hoaţa de identitate – Identity Thief (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Seth Gordon
Actori: Steve Little, Jon Favreau, Morris Chestnut, Jason Bateman, Melissa McCarthy, Robert Patrick
Anul: 2013
Gen: Actiune, Comedie, Crima
Durata: 111 minute
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hoaţa de identitate – Identity Thief

Jason Bateman (Horrible Bosses) și Melissa McCarthy (Bridesmaids) se află în fruntea distribuției de staruri din această comedie despre un tip cu nimic ieșit din comun care ajunge în situația de a lua măsuri extreme pentru a-și recupera identitatea furată.

Diana (McCarthy) trăiește regește, ca o prințesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da…pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”… iar Sandy este un contabil (Bateman), care trăiește în partea cealaltă a Americii.

Acuzat de un șir nesfârșit de infracțiuni; inocentul Sandy Bigelow Patterson decide să se apere singur; pentru că poliția e superaglomerată și nu are niciun interes să aloce timp cazului său.

Având la dispoziție doar o săptămână pentru a da de hoața care i-a dat lumea peste cap; Sandy Bigelow Patterson pornește într-o călătorie de peste 4000 de kilometri; tocmai în sudul Americii; pentru a o confrunta pe care care are acum acces total la viața lui. Sandy va încerca totul: să o mituiască; să o amenințe; să o constrângă; declanșând haosul în încercările lui disperate de a-și reabilita numele.