Hitting the Apex (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Hitting the Apex (2015) documentar online subtitrat

Gen: Documentar
Scenariu: Mark Neale
IMDB Rating: 8,5
Regizor(i): Mark Neale
Actori: Jorge Lorenzo, Jose Manuel Lorenzo, Marc Marquez

Un film Hitting the Apex, Mark Neale nu ar fi completă fără o celebritate über sa povesteasca de locuri de muncă, astfel încât Brad Pitt a fost cu roți pentru a adauga un element de la Hollywood teatru și asistență în producție. Un atac violent de sexy accidente lent-MOS și la fel de multe (și efectele ulterioare sonore animat) așteaptă, și niciodată nu devine plictisitor daca esti un fan inrait MotoGP.

Ca de curse journo Extraordinairedenkmit sugerat, lovind Apex ar putea parea ca două ore de înregistrări rehashed Dorna către pasionații de curse, care-o oarecare măsură. Dar există unele bine făcut-exclusiv, niciodată văzut-înainte de clipuri de a adera la (uneori) monoton Dorna chestii, plus unele materiale istorice pe medii și o copilarie Riders. Chiar și presa importante conferințe și călăreți bitching sunt extrem de incitant, care cele mai multe în cazul în care noi nu ajunge pentru a vedea dacă nu trăiesc în padoc.

Având în vedere piloti prezentate filmului Hitting the Apex, există un accent pe luptele personale – în special Stoner și Rossi – si, desigur, dispariția tragică a Marco Simoncelli, cu o amintire emoțională a evenimentelor din Malaezia. Nu am văzut accidentul Sic în ani de zile. Sa dovedit stomacul meu. Am plâns. Moartea nu piloti alte “mi-a afectat ca a lui Simoncelli.

Dacă am pus pălăria Jonathan Wöss critic meu film pe, lovind Apex este un pic lent pentru a începe și, ocazional, Bitty, și la mai bine de două ore lung este, de asemenea, un pic de un maraton dacă sunteți încercarea de a sta jos cu soția / Soțul / copii / slave. Dar va mulțumi newbs MotoGP cu back-to-basics și va satisface orice cal de curse care doresc o altă lecție de istorie. Având în vedere spectacolul, ridicat și minimele, emoțiile evidentă, am sângeroase iubit. Și cu siguranță orice blockbuster MotoGP cu un actor de la Hollywood narator poate fi doar un lucru bun pentru sportul nostru?