Hitman (2007)

Bazat pe succesul jocului video cu acelasi nume, cu incasari uriase si castigator a numeroase premii, filmul Hitman online subtitrat ne prezinta un asasin de elita, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.

Agentul fara nume are o precizie uluitoare, ucide cu sange rece, nu pentru ca i-ar face placere, ci pentru ca asa a fost educat: sa-si execute sarcinile cu profesionalism. Insa nici macar 47 nu a putut sa anticipeze incursiunea in viata sa, atat de exacta, a unei “ecuatii intamplatoare”: o tulburare neasteptata a constiintei si emotiile necunoscute trezite in el de o rusoaica misterioasa.

Agentul 47 a fost orfan si crescut de o organizatie care ii conditioneaza pe orfani sa ucida. La maturitate, toti „absolventii” cursului de „killeri” o sa umble viata intreaga cu capul ras la zero si cu un „bar code” tatuat pe ceafa, la vedere, si vor fi angajati de diferite guverne sa faca „the dirty work”. Agentul 47 din Hitman online subtitrat,are misiunea de a-l impusca pe presedintele Rusiei, dl. Belicoff (Ulrich Thomsen). Desi nu are obiceiul sa greseasca tinta, Agentul 47 constata ca a doua zi dupa impuscare, Belicoff apare in public. Ma rog, Agentul 47 a impuscat o dublura.


Regia: Xavier Gens
Actori: Timothy Olyphant, Dougray Scott, Olga Kurylenko
Anul: 2007
Gen: Drama, Crima, Actiune
Durata: 89 minute
IMDB: 6.3


Hitman (2007) Online Subtitrat