Hipersomnia (2016)

Hipersomnia (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gabriel Grieco
Actori: Yamila Saud, Gerardo Romano, Jimena Barón
An: 2016
Gen: Fantezie, Groaza, Mister
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hipersomnia

Există câteva filme care sunt atât de rău că sunt bune, unele care sunt în general rău, dar merită să urmăriți unele concepte interesante sau alte calități răscumpărătoare. Dar nu recomand să vă uitam la toate acestea. Ar fi mai valoros să luați premisa și să scrieți ceva singur. Deoarece aceasta ar putea fi puțin mai interesantă (și originală).

După cum au afirmat și alții, există multe direcții în care acest film ar fi putut merge și aproape toate ar fi putut fi mai bine.

Premisa permite destul de frumos intrigi și aspecte de groază de-a lungul întregii. Dar punctul culminant și rezoluția pe care acea lume îl conduce este pur și simplu dezamăgitor (și brutal).

Caracterele sunt bidimensionale și, în cea mai mare parte, fie blande, uitabile sau insuportabile (sau poate ambele, insuportabile în neputința lor). Să nu mai vorbim complet nerealist. Motivele nu sunt clare, sau motivele legitime nu sunt prezente pe tot parcursul. Pe deasupra, motivele sunt estompate și mai mult de întorsăturile de complot.

Multe capete libere, idei abandonate în câteva minute de la introducerea lor, nu vor mai fi reluate.

Nu este nimic nou aici – avem exploatare plină de trupe, camere de tortură nelivate *, fete prostituate victimizate, niște goră lipicioasă și inutilă, insecte în stomac ** și tambur … o rezoluție ieftină susținută de muzica în stil pop pop. Lasă un gust prost în gură și devaluează complet restul filmului (presupunând că are ceva de valoare).