Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party (2016)

Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Dinesh D’Souza, Bruce Schooley
Actori: Dinesh D’Souza, Jonah Goldberg, Andrea Cohen
An: 2016
Gen: Documentare
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party

Documentaristul Dinesh D’Souza analizează istoria Partidului Democrat și își expune opiniile în legătură cu motivațiile ascunse ale lui Hillary Clinton.

Ea nu se deschide larg până la Jul 22, dar cu 3 zile înainte există deja un canion enorm între critici (10%), iar publicul (76%) pe Rotten Tomatoes. Ce ne-am aștepta? Filmul se va deschide spunând că a fost bazat pe adevăr, dar cred că e mai bine să spunem că este o documentare a istoriei suprimate. Am învățat foarte mult și a confirmat-o foarte mult. Unul începător pentru mine este Ida B. Wells, unul dintre fondatorii NAACP, care era un republican și a lucrat pentru un ziar republican din Chicago, documentare lynchings, lucru pentru vot al femeilor, și chiar a fost aruncat de pe un tren pentru refuzul de a da up scaunul ei pe antrenor doamnelor primă clasă în 1884.

Intr-o poftă de mâncare, ea a dat in judecata RR, dar a pierdut atunci când avocatul ei negru vândut. Apoi, ea a angajat un avocat alb și a câștigat! dar, care a fost răsturnat de nici o îndoială toate alb, Supreme Court Tenn. Casa ei este un punct de reper din Chicago, dar pana acum e un nimic apropiat, dar o notă de subsol a istoriei, și o rușine pentru Partidul Democrat.


Trailer Hillary’s America: The Secret History of the Democratic Party