Highway to Hell (1991)

Highway to Hell (1991) Film Online Subtitrat

Regia: Ate de Jong
Actori: Jerry Stiller, Ben Stiller, Adam Storke, Patrick Bergin, Amy Stiller, Chad Lowe
Anul: 1991
Gen: Aventura, Comedie, Fantezie
Durata: 94 minute
IMDB: 6.0

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Highway to Hell poate fi foarte bine una dintre cele mai mari filme Highway to Hell de groază campy de a nu ajunge pe DVD. Cel puțin nu în sensul tradițional. Există copii plutesc în jurul care sunt un fel de versiune pe DVD transpus … dar hei, ceea ce dă de ce nici o eliberare?

Dacă nu știi ce vorbesc despre atunci s-ar putea recunoaște această bijuterie obscur, în același sens în care “blestematul” nu a venit niciodată pe DVD, fie. In rolurile principale Ciad Lowe și Christy Swanson acest film are o multime de mari elemente care lucreaza intr-un mod foarte distractiv. Exprimate unele caracteristici apariții mai degrabă unice, cum ar fi unele devreme Ben si Jerry Stiller, Gilbert Gottfried și unul dintre Lita Ford in Highway to Hell, numai roluri de ecran reale cameo (cel puțin tot ce-mi amintesc). Dar joaca deoparte, e povestea și călătoria vizuală care face cu adevarat acest lucru o plimbare distracție de sus în jos.

Când Charlie Sykes și Rachel Clark aminte un avertisment către un însoțitor de rapid de gaz de oprire nu pentru a opri între cele 2 copaci Joshua, ghici ce se întâmplă? Da ei se opresc, iar unele sculptate în sus polițist din iad răpește pe Rachel pentru o plimbare în iad. Acum Charlie, un pic confuz este obligat de a găsi acest “drum într-un drum”, care … da … ai GEUSS it..leads el în iad.

Așa cum viteze înainte Charlie pentru a salva logodnica lui Rachel Clark, el trebuie să întâlni o ciudatenie câteva infernal de-a lungul drumului. Meseni care servesc la cei morți vii, cluburi de noapte cu femeile cu pieptul goale în cuști și chiar unii dintre persoane celebre din istorie aruncate in pentru fler de comedie din Highway to Hell.

În bună parte Desert stabilirea de fapt oferă o cale de atac credibil umplut cu bande motociclete, mulțimi de trafic supărat și o cutie de apel care insultă apelantului. Charlie este fierbinte pe urmele of Hell Cop, care a răpit Rachel să … ei bine … .. livreze la diavol. Diavolul ca ai ghicit poartă câteva măști și pare să se înconjoare cu arta și ciudate statuie vie de artă abstractă. Rachel încă în curs de virgină in filme online Highway to Hell, această UPS Anty Satana să-i pretinde ca fiind a lui. Charlie are planuri mai bune, care dispune de un ol-cursa-the-iad-polițist-to-the-line finisajul provocare.

Deși acest film Highway to Hell poate fi unul dintre lotul inițial de “avertizare atenție din filmele de însoțitor de gaz”, care au inspirat mai mulți, călătoria aici este o excursie prin iad ca ecouri informatii jeturi de Infernul lui Dante, cu o ciudatenie comedie întunecat care este ca nici un alt.

În timp ce, filmul Highway to Hell miroase a faceri-cult cum ar fi, acesta oferă o plimbare distracție în timp ce face acest lucru. Și anume utilizarea de machiaj fx care dau demonii și creaturi o rece … .Tales de genul Darkside de apel. este cu siguranță campy, ciudat, și ciudat rece, în același timp.

Chiar și cu anumit nivel mea de laudă, aceasta nu este o capodoperă. Este într-adevăr este mai reprezentativă din mixul stilului de film Highway to Hell și gen din acea vreme. Fa-ti o favoare dacă aceste acțiuni eliberează vreodată în mod corespunzător și să-l vârtej. Am văzut-o eu de aproximativ 6 ori si inca se bucure de ea cu fiecare ceas.