High-Rise Rescue (2017)

High-Rise Rescue (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Vaughn
Actori: Catherine Bell, Adrian Holmes, Greg Bryk
2017
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 5.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis High-Rise Rescue

Cariera de arhitect a lui Beth Davis (Catherine Bell) a fost pe o înclinație constantă, dar cu fiecare proiect ea a tras-o departe atât de soțul ei Jack (Greg Bryk). Cât și de fiul ei de 11 ani, Charlie (Sam Ashe Arnold) dacă ajung să locuiască într-unul din apartamentele pe care le-a proiectat într-un nou bloc de turnuri. Care a fost construit dintr-o clădire poștală veche. Când trebuie să plece pentru un alt proiect. Nu are nici măcar timp să-i spună soțului sau fiului ei că îi iubește.

Dar este la aeroport, în timp ce se pregătește să zboare, că aude vestea că blocul turnului a urcat în flăcări. Întorcându-se înapoi, se află la lucru cu Ray (Adrian Holmes), un pompier rănit, care are experiență. Atunci când se ocupă de situații precum cele în care familia ei este prinsă la etajul 55.

Ei bine, “High-Rise Rescue” poate să nu fie epicul “Epigrama Infernică”. Dar această dramă despre o salvare într-un bloc turnător arzător. Este surprinzător de distractivă și straniu fascinantă. Dar înainte de a ajunge la acele părți ale acestui film trebuie să vă spun că există o parte a acestui film, partea de dialog. Care pare un pic prea plin de bravadă, mai ales că avem sunetul aproape cinic.

Ray îndrumând Beth prin fumul umplut coridoarele turnului, spunându-i lucrurile drept când vine vorba de cum este. Si de pericolele cu care se confruntă ea și familia ei. Partea bravado se întâlnește, de asemenea, atunci când vine vorba atât de Ray. Cât și de Beth discutându-și propriile familii, simțindu-se prea plin pe măsură ce încearcă să tragă în inimile noastre.