Hichki (2018)

Filmul indian Hichki (2018) online subtitrat se invarte in jurul lui Naina Mathur (Rani Mukerji) si lupta ei serioasa de a face cariera vietii sale, anume de a preda, in timp ce lupta cu sindromul Tourette. Dupa multa agitatie si incurcatura cu Directorul (Shiv Subramanium) si conducerea unei scoli publice, de fite, se angajeaza ca profesor. Acum problema este ca i s-a desemnat o clasa plina elevi rautaciosi.

Provocarea vine sub forma acestor copii dezlantuiti si, bineinteles, a problemei sale de sanatate. In primul rand, incepe cu faptul ca studentii se impotrivesc eforturilor sale, facandu-i glume proaste, frustrand-o absolut pana la punctul de rupere si, apoi, se indreapta catre o piedica mai mare: elitismul predominat in sectorul educational.

Curand este clasa Nainei de copii neascultatori veniti din ghetou, versus elevii privilegiati ai liceului St Notker, care “apartin in mod legitim” acolo. Aceasta clasa de 14 elevi din Hichki (2018) ce provin, in esenta, din medii defavorizate, face parte din scoala, dar numai datorita constrangerii prin legea Dreptul La Educatie privind conducerea scolii.


Regia: Siddharth Malhotra
Actori: Rani Mukerji, Supriya Pilgaonkar, Ivan Rodrigues
An: 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.5


Hichki (2018) Online Subtitrat


Trailer