Hey Arnold The Jungle Movie (2017)

Hey Arnold The Jungle Movie (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Raymie Muzquiz, Stu Livingston
Actori: Mason Vale Cotton, Benjamin Flores Jr., Francesca Marie Smith
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 8.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Hey Arnold The Jungle Movie

Băieți, acesta a fost, probabil, cel mai bun film de televiziune de pe Nickelodeon de departe. După ani de așteptare pentru răspunsuri, am ajuns în sfârșit la concluzia pe care o cerem. În el, clasa lui Arnold câștigă o excursie la San Lorenzo câștigând o competiție. Încântat de aspectul părinților săi fiind undeva acolo, Arnold se îmbarcă într-o aventură pentru a găsi oamenii verzi verzi, un trib indigen pe care părinții lui l-au ajutat cu mult timp în urmă.

Bine, deci pentru început, animația. În cea mai mare parte, animația este aceeași, deși cu câteva modificări minore în designul de caractere. Mi-a plăcut cât de lichide erau acțiunile. În general, cu animația, în timp ce înțelegeam că stilul ar schimba orele suplimentare, mi-am dat seama că este ușor dificil să mă obișnuiesc, dar nu a fost deloc rău. Același lucru cu actoria. Majoritatea vocii au revenit pentru a-și relua rolurile, cu excepția lui Arnold.

În acest film, este exprimat de Mason Vale Cotton. În cea mai mare parte, el face o treabă bună jucând capul de fotbal. Cu toate acestea, ați putea spune într-un anumit punct că încearcă să imite vocea exactă și distrage atenția la un anumit grad. Ceilalți actori fac, de asemenea, o treabă foarte bună.

De asemenea, am iubit aspectul aventurii filmului. Seria cea mai mare parte este o felie de viață, dar acest film sa diferențiat de seriile suficiente pentru a face să se simtă ca lumea proprie. Ticălosul La Sombra a fost bine. Ca să nu dea nimic, el îl caută pe Arnold, pentru că simte că el era singurul care a fost capabil să-l ducă la comoara sfântă a Echipei verzi.