Heroes Wanted – Cuerpo de élite (2016)

Heroes Wanted – Cuerpo de élite (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Joaquín Mazón
Actori: María León, Miki Esparbé, Jordi Sánchez
An: 2016
Gen: Actiune, Comedie
IMDB: 4.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Heroes Wanted – Cuerpo de élite

Cel mai bun, cel mai haios, caracterul lui Juan Carlos Aduviri, Byron, marele pavilion dragoste patriot. Că de fiecare dată când trece de pe ecran ma făcut să ceri minute, astfel încât să puteți scoate în evidență. Ele nu dau mai multe înregistrări în timp ce merită. Același lucru este valabil și pentru caracterul Mariei Leon, garda civilă Lola. Care cred, de asemenea, au avut mult mai mult de călătorie decât ei într-adevăr să vă arate în distribuția finală minute în această comedie.

Ei sunt regi ai acestei comedii, care nu a profita din plin de o afacere care. In general, este mai presus de script-ul. Trei exemple de acest lucru se găsește în modul în care necombustibile Silvia Abril ca o leoaică apara caracterul ei Lt. Gil, care a deschis mic har.

Carlos ARECES, Pepa Aniorte, Vicente Romero, iar restul sunt pierdute în aceeași dilemă că cel mai bun exemplu este Jordi Sanchez, a cărui eficiență ca un actor capabil să boot râs de orice acumulare de subiecte bine construite, ne-am dovedit și mai mult cu caracter Antonio Recio în seria orizont. Cel mai afectat de această limitare a script-ul să fie într-adevăr la fel de amuzant ca scop este caracterul lui Miki Esparbé, nu se lipesc pur și simplu, în timp ce centura gărzii municipale din Madrid.


Trailer Heroes Wanted – Cuerpo de élite

https://www.youtube.com/watch?v=lmoqy6UPxLw