Here Comes the Devil – Ahí va el diablo (2012)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Here Comes the Devil – Ahí va el diablo (2012) Film Online Subtitrat in Romana


Un cuplu isi pierde copii in filmul Here Comes the Devil – Ahí va el diablo online subtitrat, in timp ce erau intr-o excursie in apropierea unei pesteri din Tijuana. Copiii in cele din urma reapar fara nici o explicatie, dar este clar ca acestia nu sunt cum obisnuiau sa fie, ca ceva i-a schimbat…

Here Comes the Devil – Ahí va el diablo online subtitrat este un film de groaza din 1970 realizat in 2012. Desi nu a fost stabilit in anii ’70, el da senzatia de film de groaza din 1970. Din anumite motive, mi-a fost amintit Satan’s Blood, un alt film de exploatare in limba spaniola. Acest lucru nu este un omagiu retro care tine privitorului in modul in care o face Grindhouse sau Black Dynamite. Nu, filmul este in primul rand un film de groaza, unul fara umor sau ironie.

Parcela filmului Here Comes the Devil – Ahí va el diablo online subtitrat are doi copii care exploreaza un deal, evitat de localnici, deoarece parintii lor profita de timpul liber pentru a face sex. Timpul trece. Copiii nu se mai intorc. Ingrijorati, parintii lor ii cauta si nu gasesc nimic. A doua zi politia gaseste copiii in siguranta si sanatosi. Totul este bine . . . sau poate nu. Copiii sunt diferiti, retrasi si avand un atasament nesanatos unul altuia. Parintii suspecteaza ca copiii lor au fost abuzati sexual si cauta un suspect.


Regia: Adrián García Bogliano
Actori: Laura Caro, Francisco Barreiro, Michele Garcia
An: 2012
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Here Comes the Devil - Ahí va el diablo (2012) Online Subtitrat in Romana

Ahí va el diablo (2012)

Editor's Rating:
3