Her Smell (2018)

În filmul Her Smell (2018) online subtitrat, starul rock Becky Something (Elisabeth Moss) – cantareata a trupei Something She – scapa de sub control. Printre altele, ea își înstrăinează colegii, Marielle Hell (Agyness Deyn) și Ali van der Wolff (Gayle Rankin); managerul ei, Howard Goodman (Eric Stoltz); și Danny (Dan Stevens), tatăl fiicei copilului ei, cu comportamentul ei îngrozitor.

Pierdand ore în studio, ea se schimba când intră o nouă tânără fată in studio (Cara Delevingne, Ashley Benson și Dylan Gelula). Becky cere să cante împreună, care este paiul final pentru vechii ei colegi. Câțiva ani mai târziu, Becky se teme să iasă din casă. O vizită de la Marielle, Danny și fiica ei îi permite să se deschidă în legătură cu sentimentele ei. Dar cea mai mare provocare a ei este încă pe vine: reunirea pe scenă pentru un spectacol aniversar.

Her Smell (2018) Online


Regia: Alex Ross Perry
Actori: Elisabeth Moss, Angel Christian Roman, Cara Delevingne
An: 2018
Gen: Drama, Muzicale
IMDB: 6.3


Her Smell (2018) Online Subtitrat


Trailer


Review Her Smell (2018)

În acest moment, sunt convinsă că Elisabeth Moss din Her Smell poate face orice. Lansarea performanțelor sale puternice continuă și nu încetează niciodată să uimească, iar Becky Ceva este o altă adăugire la listă. Becky Ceva este cu adevărat altceva. Dacă Joan Jett și Daffy Duck au conceput, Becky Ceva ar fi descendența lor. Are muzica muzicală cu “Reputația rea”, dar are aceeași personalitate maniacală ca și Daffy.

Din punct de vedere energetic, Becky din Her Smell este la unsprezece și toți ceilalți sunt la șase. La fel ca Daffy Duck, ea este egoistă, egoistă, înfrântă, intimidantă și înspăimântătoare. Este atât de imprevizibil dinamică încât este terifiantă. Ai o idee atât de mică despre ceea ce va face în continuare, pe care o așteptam să o facă la WOO HOO HOO HOO:

Tu disprețuiești această femeie și atitudinea ei în timp ce ea arde pe toată lumea să-și creeze focul, dar ești entuziasmat de ceea ce spune și face. E un card sălbatic care te păstrează ghicit. Iadul are milă de oricine se întâlnește cu ea, pentru că te va înfășura în lumea ei încurcată.

Voi simpatizați cu toți cei care înconjoară Becky in Her Smell, în special cu colegii de bandă care nu mai pot suporta atitudinea ei, fosta ei (Dan Stevens), care nici măcar nu ar fi asociată cu ea dacă nu ar fi fost faptul că ei au un copil împreună și o trupă de nouă generație care o idolizează pe care o ia sub aripa ei și îi transformă de la iubiții agitați și optimiști care sunt plini de viață până la a fi complet stresați. Această femeie îi întoarce pe toți cei pe care îi întâlnește în rahat.

Așa cum am spus, aceasta este o poveste foarte personalizată, care respiră aproape aceeași aură ca … “Bojack Horseman”, destul de ciudat. Urmăm acest personaj în timp ce ei nu iau decât hotărâri teribile. Ea este versiunea pentru punk a Connor4real, iar restul colegilor ei sunt Stil Boyz.