Her Sey Asktan (2016)

Filmul Her Sey Asktan (2016) online subtitrat avem povestea unei fete care trece printr-o despărțire “de ea” și de logodnicul ei, dupa ce a aflat ca o insela. Un tânăr implicat o ajută și se îndrăgostesc. Dar există cateva impedimente in ceea ce priveste relatia lor, neputand fi impreuna. Romantismul aici este foarte bine dezvoltat. In multe filme ale genului personajele se îndrăgostesc intr-o clipita.

Aici, deși vedem că relația se dezvoltă în mod natural – de la ostilitatea inițială, la prietenie sinceră, la romantism. Cei doi nu se îndrăgostesc pentru că scenariul spune așa, ci pentru că ajung sa se cunoasca, se bucură constant de compania reciprocă.

Unul dintre dezavantaje este inevitabila despartire in actul al treilea, deoarece, desigur, asta se va întâmpla. Din fericire, totul are sens perfect în poveste și este destul de subtil cu ceea ce se întâmplă, dar este totuși trist! Aceste evoluții apar mereu. Totuși, filmul Her Sey Asktan nu se încurcă cu hopurile triste și, în cele din urmă, are un final fericit.

Her Sey Asktan (2016) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Andaç Haznedaroglu
Actori: Hande Dogandemir, Sukru Ozyildiz, Mithat Can Özer
An: 2016
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 5.4


Her Sey Asktan (2016) Online Subtitrat


Trailer