Hellriser (2017)

Hellriser (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Steve Lawson
Actori: Steven Dolton, Charlie Bond, Nathan Head
An: 2017
Gen: Groaza
IMDB: 2.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Hellriser

Gândiți-vă că numai marile companii de film au dreptul de a dezvolta concepte lucrative “universale” pentru a rake în moolah? Gândiți-vă din nou – cu siguranță Hellriser are distincția de a fi cel de-al doilea film din cea mai ieftină franciză vreodată. Cu promisiunea de a veni mai curând prin plânsul său de credit pre-final. Trebuie să admirați regizorul, scriitorul, producătorul și distribuitorul Steve Lawson. Care a adus înapoi personajul principal din ultimul său film The Haunting of Annie Dyer pentru ultimul său film.

Dar să ne întoarcem puțin. În 2014, Lawson a realizat un film numit Activitate Nocturnă. Un titlu interesant, cu noduri atat pentru filmele pornografice, cat si pentru filmele de actiune paranormale, a fost al treilea film, care a urmat si thriller-ul insiderilor de arte martiale Insiderilor (2002) si microbuzul Robocop care suna The Silencer (2007). Activitatea nocturnă a fost povestea Annie, o femeie care devine posedată după ce sa mutat într-un apartament nou, vizitele sale de noapte monitorizate de un cercetător psihic;

Dyer se termină deținut de poliție în urma unei acuzații de crimă. Lansat pentru piața americană în 2015, activitatea nocturnă nu a fost foarte bună. Obiectivul lui Lawson este recuperarea și reambalarea filmului ca The Haunting of Annie Dyer și a obținut o lansare directă în DVD în Marea Britanie în 2016, lăsând în vocea ADR accentuată de ADR vocile actritei Raven Lee (mai târziu) și Evie Nightingale, așa cum a fost inițial destinată pieței americane.