Hell Night (1981)


In filmul Hell Night (1981) online subtitrat patru studente din colegiu sunt forțate să-și petreacă noaptea într-un conac vechi pustiu, unde sunt urmărite de supraviețuitorul monstruos al unui masacru de familie de mai mulți ani.

Hell Night (1981) Online


Regia: Tom DeSimone
Actori: Linda Blair, Vincent Van Patten, Peter Barton
An: 1981
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 5.9


Hell Night (1981) Online Subtitrat


Trailer


Review Hell Night (1981)

Această combinație intrigantă de convenții ale cinematografului de slasher și atmosfera bântuită a casei este neuniformă, dar oferă câteva elemente unice pentru spectatorul pacientului. Iadul nopții are o ușoară margine față de multe dintre celelalte filme din ciclul cinematografic din anii ’80 deoarece scenariul lui Randolph Feldman se înalță într-un cadru unic “vechi de întuneric”, cu o istorie interesantă.

Tomul elegant al lui Tom DeSimone mănâncă această atmosferă de bântuit în casă pentru tot ce merită și realizează câteva secvențe de șoc eficiente spre sfârșitul povestirii. Din păcate, ritmul său este prea slăbit și filmul Hell Night nu recapă tensiunea pe care o construiește în prima jumătate de oră. A doua jumătate nu are, de asemenea, răsturnările care ar face ca finala filmului să fie la fel de interesantă ca și configurația sa.

Linda Blair și Peter Barton fac protagoniști atrăgători și Vincent Van Patten dă filmului Hell Night un umor atât de necesar ca Seth, dar caracterizările rudimentare ale scenariului nu le dau prea mult de lucru. În cele din urmă, Hell Night este, probabil, prea inconsistent pentru majoritatea telespectatorilor, dar completiștii de groază ar putea să se bucure de flash-urile sale de inspirație.


Hell Night (1981)
Hell Night (1981) Online Subtitrat in Romana

In filmul Hell Night (1981) online subtitrat patru studente din colegiu sunt forțate să-și petreacă noaptea într-un conac vechi pustiu, unde sunt urmărite

Notă film - PortalulTauTV.net:
4