Helios – Chek dou (2015)

Helios – Chek dou (2015) film online subtitrat

Regia: Lok Man Leung
Scenariu: Dean Kole, Lok Man Leung
Actori: Jacky Cheung, Nick Cheung, Shawn Yue
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima, Fantezie
IMDB: 5.6

Amestecarea explozii asurzitoare, pugilism-ronțăit os și un cadru picură cu aproape apocaliptic fatalism, Helios are toate ingredientele necesare pentru a se califica ca final Hong Kong acțiune thriller Helios. Dincolo de această suprasarcină senzorială, co-HELMERS Longman Leung și Sunny Luk au reprodus asemenea, în cazul în care nu amplificat, defectele tipice de intrări recente din genul: la fel ca în 2012 de policier Războiul Rece, entorse neplauzibile și opiniile prost informate de real Dinamica putere mondială submina ceea ce ar fi fost o încercare îndrăzneață de a fuziona pirotehnice și politică.

Mult Helios Bugetul $ 26 de milioane de euro, aproape dublu fata de debutul lor regizoral urmă cu doi ani, sa dovedit a fi o binecuvântare mixtă pentru Leung și Luk. În timp ce ei ar putea alinia acum cu stele luminoase și explozii mai mari într-o trage răspândit în mai multe țări – Helios numără printre actorii săi de caractere exprimate din Hong Kong, Coreea de Sud și heartthrobs un continent thesp chinez – scara mai mare a încurajat mai degrabă decât redus ambițios Hong tendinta kong duo de la ambarcatiunile de un fel de supra-complicate (și, astfel, în mod repetat, logica sfideaza) complot care stricat Războiului Rece.

Premisă de bază de teroriști tranzacționare armelor nucleare în Hong Kong Helios “este greu de noi – în 1999, Teddy Chen a fost declanșarea deja-chimice-arma inarmati cadre khmerilor roșii pe Hong Kong în Purple Storm. Dar bomba nu este punctul de aici: ce Leung și Luk, care a scris și scenariul, părea mai interesat de este cauzată de faptul că Fallout MacGuffin unei arme de distrugere în masă adus în Hong Kong (prin Vama aeroport – nu cere) de un mercenar multilingvă (Chang Chen) și partenerul lui de vânătoare feroce (Janice Man).