Heartthrob (2017)

Shy Henry este bucuros să cadă într-o poveste neașteptată, cu o superbă și populară Samantha, după vara după absolvirea liceului. Când dragostea lui Henry se strecoară în obsesie răsunătoare, Samantha se retrage.

Recent am fost foarte interesat și am vizionat multe filme originale Netflix, nu am auzit nimic despre acesta. Filmul Heartthrob online subtitrat a fost sau este pur și simplu nemaiauzit, așa că motivul pentru care eram încântat să văd filmul, așa cum am spus, pentru filmele anterioare ale lui Netflix și pentru Keir Gilchrist chiar cred că este un actor foarte bun și un incredibil subevaluat. proiectele pe care le aleg nu sunt atât de populare.

Primul film pe care l-am urmărit a fost “Povestea lui de o poveste amuzantă”, care a fost bine și al doilea film este “Urmează” că acest film este unul dintre filmele mele horror preferate din toate timpurile, iar interpretarea Keir a fost foarte lentă, dar foarte bună în același timp, de asemenea, l-am urmărit recent într-o serie Netflix numită Atipic, dar un fel de al ura în această parte.


Regia: Chris Sivertson
Actori: Aubrey Peeples, Keir Gilchrist, Peter Facinelli
2017
Gen: Thriller
IMDB: 5.5


Heartthrob (2017) Online Subtitrat