Heartbreaker – L’arnacoeur (2010)

Heartbreaker – L’arnacoeur (2010) Film Online Subtitrat


Regia: Pascal Chaumeil
Actori: Julie Ferrier, Tarek Boudali, Philippe Lachaux, Romain Duris, Elodie Frenck
Anul: 2010
Gen: Romantice, Comedie
Durata: 105 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Heartbreaker – L’arnacoeur

Alex a fermecat zeci de femei. Totusi, el nu face asta pentru scopuri personale, ci pentru ca asta este slujba lui. Este angajat si platit de diversi oameni pentru a provoca despartiri. De data asta, trebuie sa o faca pe o tanara destul de bogata sa se casatoreasca cu un milionar englez. Cei doi se potrivesc din toate punctele de vedere, iar fata este foarte frumoasa. Va reusi el oare sa duca la capat aceasta misiune?

Cea mai mare parte a poveștii are loc în Monaco. Charming atractiv Alex (Romain Duris), sora lui Mélanie (Julie Ferrier), și soțul ei Marc (François Damiens), opera o afacere unic pentru cauză de clienti-rupere terți relații, dar numai în cazul în care femeia este “nu cu bună știință nefericit . ” Trio-ul inventa elaborat, personalizat, și, uneori, trucuri costisitoare pentru a înșela femeilor. După fiecare femeie a căzut pentru fapta sa, Alex ei ea a facut sa vin din nou în viață spune, dar că este prea târziu pentru el. Femeile probabil lăsa relațiile lor să caute oameni care face sa se simta ca Alex are.

Ele sunt angajați de către un om bogat (Jacques Frantz), in Zdrobitorul de inimi, care este un florar și gangster, pentru a preveni nunta fiicei sale Juliette (Vanessa Paradis) la un englez bogat, de care el nu este de acord, Jonathan (Andrew Lincoln). Problema principală este că ei au doar 10 de zile pentru a face acest lucru înainte de nuntă. Sarcina este complicată, deoarece, după ce face o mulțime de cercetare, cuplul pare să fie cu adevărat în dragoste și absolut perfect pentru fiecare alte.

De asemenea, ei nu au putut găsi “defecte” de obicei în cuplu pe care le folosesc pentru a determina break-up-uri.