Heartbeats (2017)

Heartbeats (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Duane Adler
Actori: Daphne Zuniga, Justin Chon, Paul McGillion
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Muzicale
IMDB: 5.7


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Heartbeats

În vârstă de 17 de ani, aproximativ Kelli (Krystal Ellsworth) Vise deoarece frühester copilarie de o mare cariera ca dansator, dar din moment ce fratele ei a murit într-un accident pe drum spre clasa de dans, mama ei Michelle este (Daphne Zuniga) hobby-ul peste critice. În schimb, Kelli ar trebui să studieze legea, dar, în loc să o facă cu zel, preferă să folosească banii pentru a lua lecții suplimentare de dans. Echipa sa tocmai sa mutat în următoarea rundă într-o competiție majoră, așa cum sunt deja părinții ei la ușă, care sunt departe de viața secretă a fiicei ei.

Fără îndoială, îl iau pe Kelli în India pentru câteva zile, în cazul în care colegul tatălui său organizează o nuntă mare. Ceea ce începe destul de dezamăgitor, dezvăluie în curând o mulțime de distracție, pentru că și Mumbai are multe de oferit în jurul dansului. Cu toate acestea, cel mai ea a Kelli coregraf Aseem (Amitash Pradhan) făcut, care este de a preda nu numai nuntasii dans, dar, de asemenea, talentul în Kelli arata, care sa permita rapid doi dansatori pasionați au gasit.

Heartbeats director și scenarist Duane Adler (Born to Dance – Two Hearts, One Beat.) A fost responsabil pentru scenariile seriei “Step-Up” din ultimii ani; că acum se dizolvă și începe propriul său proiect, este de înțeles și consecvent datorită anilor de experiență. Duane Adler este conștient de această mișcare că aproape toate povestirile despre dans sunt deja spuse, motiv pentru care el nu numai că trebuie să prezinte ceva nou, ci trebuie să se aventureze și mai mult de cele cunoscute.