Headless (2015)

Headless (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Arthur Cullipher
Actori: Shane Beasley, Kelsey Carlisle, Ellie Church
An: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 5.3
Durata: 85 minute

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

<1hewZeGeo0w/Head" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">

În 2012, regizorul Scott Schirmer a declanșat un film numit S-au găsit pe un public neavizat. Eu spun “dezlănțuit”, deoarece este una dintre cele mai sumbre uncompromisingly filmele l-am văzut vreodată. Îmi amintesc în mod clar în primul rând uitam la Horror NYC Festival FILMULUI în urmă cu câțiva ani și stând acolo în tăcere uimit după imaginea sa finală, de fapt, ea a uimit întreaga audiență l-am văzut-o cu. În mod evident, dl Schirmer a devenit cineva a cărui lucrare viitoare am fost cu nerăbdare aștepta. Dar, iată și iată, mai degrabă decât să urmeze în sus S-au găsit cu un alt risc regizoral, Schirmer a mers mai departe pentru a produce Headless, un film bazat pe filmul pe care câteva dintre personajele din Gasit vizionat în mijlocul acelui film Headless. Este destul de mult filmul cel mai extremă l-am văzut în acest an, și mă îndoiesc că există multe alte producții care vor încerca chiar să-l întreacă oricând în curând.

Un craniu mascat ucigaș (Shane Beasley) este pe rampage, rapirea si uciderea femeilor, în unele moduri extrem de grafice. Filmul a se deschide ca el doar capturat ultima victima lui. El o ia într-o clădire abandonată și leagă brațele în sus deasupra capului ei. Apoi el continuă să taie unul dintre sânii ei, apoi scobituri dintr-unul din ochii ei, mănâncă-l înainte de a tăia picioarele ei, taie capul ei si (pentru lipsa unui cuvânt mai bun).

El a însoțit de un băiat tânăr (Kaden Miller), care se întâmplă, de asemenea, să fie poartă o mască de craniu și se numește Headless”, în credite. Craniu băiat poate exista doar in capul criminalului, dar tot ceea ce face este ceas, în esență, ca ucigașul merge despre afacerea lui oribilă. Nici unul dintre ele de fapt vorbesc unul cu altul sau în film, la toate pentru că materia (Ucigașul emite țipătul ocazional, deși), dar ele par să împartă o relație strânsă. Când nu omoară femei, criminalul trăiește în aceeași casă dărăpănată a crescut în, dormind în cușcă dement mama și sora lui l-au obligat să trăiască într-un copil. A petrecut atât de mult din viața sa în acea cușcă, el pur și simplu nu poate dormi oriunde altundeva, el păstrează, de asemenea, capetele retezate ale victimelor sale în casa lui. Mama lui se pare că-l urăște, pentru că tatăl său a plecat după ce sa născut, iar sora lui este doar un buleandră sadice care îl torturează ca un copil, iar apoi sexual îl molestează ca un adolescent.