He Never Died (2015)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

He Never Died (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jason Krawczyk
Actori: James Cade, Booboo Stewart, Austin Macdonald, Kate Greenhouse, Dan Petronijevic
Anul: 2015
Gen: Comedie, Drama, Thriller
Durata: 99 minute
IMDB: 6.5/10 din 2348 voturi

Nu aveți nevoie să știu nimic despre Henry Rollins a aprecia performanțele sale limba-vizibil-in-obraz erou de acțiune în groază / super-erou gen hibrid “el nu a murit.” Rollins, mai carismatic a doi foști fruntași ai trupa punk American Negru pavilion, are o Schwarzenegger-ian, calitate-o’-carne-stil bloc performantelor sale. El joacă Jack, un mușchi legat mister om care ține să se până când se simte obligat să investigheze răpirea Andrea (Iordania Todosey), înstrăinat fiica sa, în vârstă de 19 ani. Jack nu este super-puternic in He Never Died, dar el este construit ca un tanc, și Emană ca unul prea. Faze nimic nu-l poate salva, pentru atunci când arată că el înțelege, și poate chiar vorbi sarcastic. Cu toate acestea, Rollins joacă Jack ca și cum ar fost demonic dragoste-copil al Terminator și Starman, un străin de departe cine este neobișnuit, sau poate doar neinteresat în subtilitățile umane.

Eu spun că “He Never Died” este o oroare / super-erou sub-gen, deoarece Jack este un fel de martir meathead care ar putea deveni fie un monstru Hulk stil, sau în funcție de starea de spirit erou lui. Jack ar putea fi ceva mai conștient de sine decât majoritatea caractere exprimate în acest mucegai special, dar el este încă în esență, un fel de anti-erou arhetipal care David Cronenberg lui “A History of Violence” urmează / comentarii pe.

Jack are un trecut întunecat. El evită a face cu ea jucând Bingo de el însuși și consumul de alimente bland, ca faina de ovaz si ceai, la cina lui preferat. Aceasta atrage curiozitatea femeilor încă neputincioși savvy, cum ar fi Andrea și Cara (Kate cu efect de seră), chelnerita la restaurant preferat lui Jack. Dar Jack este un pustnic dincolo întâlnirile sale cu regularitate programate-cu ceea ce pare a fi un dealer tânăr de droguri. Doarme. El devine dureri de cap. El mănâncă. Și el tulpini vulcan de furie care-l motivează prin faptul că nu da o pasă de nimic altceva.

Au fost nu pentru Rollins, Jack ar fi o parte destul de bază. Caracterul este scris de neofit scenaristul / regizorul Jason Krawczyk-într-un mod auto-reflexiv smirky care recunoaște în mod liber natura derivat, fără a face de fapt nimic despre asta. Chiar dacă ați ignorat cum traznita-ciudate, este faptul că de munte în formă de om Jack joaca bingo, deoarece “este ceva de făcut,” ai avea încă de a face cu inconsecvență personajului in film online He Never Died.

Pentru cea mai mare parte, Jack vorbește ca el nu știe sau pasă de nimic dincolo de sfera sa imediată de influență. E comic literal-minded, la fel ca în cazul în care scenele un criminal îl amenință cu cerându-i să vină avea o discuție cu el, și Jack simplu răspunsurile “Sunt bine aici.” Când Cara spune Jack că e intimidant, un OK plat suficient pentru el. Dar Jack, uneori, dezvăluie că e în glumă pe filmului He Never Died, ca atunci cand Cara îl întreabă ce Războiul Civil a fost ca și Rollins răspunde cu o privire neprețuită.

Jack in He Never Died este un rol ideal pentru Rollins, un buldozer a unei persoane publice care este din pacate acum mai faimos pentru a fi un gadfly politic insistent, și, uneori, insensibil decât el este pentru a fi un mare rocker punk. În coloana lui LA Weekly, Rollins a scris că este “imposibil să se simtă rău pentru [Robin Williams]” pentru că Williams sa sinucis. Curând după aceea, Rollins a cerut scuze în felul său Isus-complex inimitabil. El a scris: “.. Nu pot apăra punctele de vedere am exprimat eu cred că ar fi a lua o ușoară le-am pus acolo clar și trebuie să sufere curele și săgețile – destul de corect.” Rollins este deschis la ideea că e greșit, dar e cel mai convingător atunci când se oferă să ia Flack de la oameni care au fost de înțeles supărat vehement, si, comentarii neplăcute din filmul He Never Died.

Jack este acel tip de om din He Never Died, de asemenea: el va lua mai devreme un pumn, și apoi să se întoarcă favoarea decât folosi doar puterea lui considerabile pentru a SWAT adversarii săi distanță ca mayflies. Superputere lui Jack este sa stie ca el este suficient de puternic pentru a lua pe nimeni, și de a câștiga. E o figură tragicomic perfect, pentru că el este suficient de puternic să se simtă vinovat despre puterea lui, dar nu suficient de puternic să aibă grijă de oricine, dar el însuși.