Have a Nice Day (2017)

Un oraș din sudul Chinei din Have a Nice Day (2017) și o pungă care conține un milion de yuani atrage mai mulți oameni din medii diferite, cu diverse motive personale, într-un conflict sângeros.

Liu Jian ipoteci casa pentru a face filme! Artistul / regizorul chinez Liu Jian a încântat casa la Berlinale Palast Theater în timpul celui de-al 67-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.

Utilizand o paletă de culori calde și un scor muzical excepțional de amestec american de jazz clasic, cu sunete tradiționale chineze, Liu Jian ia privitorul într-o călătorie plină de culoare printr-un oraș din sudul Chinei desen de mai multe persoane din diverse medii, cu diferite motive în conflicte sângeroase în întunecat comic, animație film de lung metraj, au o zi frumoasă. Dar așteptați, sunt mai multe!

Ai o zi frumoasă este Liu Jian a doua incursiune în film animație caracteristică. Prima sa Piercing I, o privire rece și tare la criza financiară globală din 2008. Liu Jian este acum în producție în cel de-al treilea film, o caracteristică de animație auto-reflectorizantă, School Town, o viziune autobiografică asupra vieții proprii a lui Liu Jian.


Titlu original: Hao ji le
Regia: Jian Liu
An: 20187
Gen: Animatie, Comedie, Crima
IMDB: 6.5


Have a Nice Day (2017) Online Subtitrat