Hatred – Wolyn (2016)

Hatred – Wolyn (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Wojciech Smarzowski
Actori: Michalina Labacz, Arkadiusz Jakubik, Wasyl Wasylik
An: 2016
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 7.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hatred – Wolyn

Dire, atmosferă groasă de așteptare pentru masacru știai că se va întâmpla. Teroarea dezlănțuită pe timp de noapte, când vecinii vin să te ucidă în sute de feluri diferite, precedate de a arăta cum era această comunitate în timpul păcii. Nu credeți că este cu adevărat posibil. Căsătoriile, lucrul împreună, spațiul social și, într-o oarecare măsură, limbajul sunt comune. Dar există unele diferențe de ambele părți …

Dmytro Klyachkivsky citare: “Ar trebui să facem o mare acțiune de lichidare a elementului polonez.”

Pentru a înțelege acest film în mod corespunzător, aveți nevoie de un fundal istoric și psihologic (efect Lucifer). Sunt sigur că atunci când lucrurile inversate ar fi mers oricum spre sud.

Wolyn (Volynia) este o regiune istorică în care polițiștii și rutenii trăiau pașnic timp de secole (prin aceasta mă refer la țărani).

În jurul secolului al XVII-lea, Polonia a câștigat mai mult teritoriu în ceea ce astăzi este numită Ucraina. Clasa poloneză poloneză asimilată clasa nobilă ruteană (astăzi ucraineană). Unul dintre ruteni a devenit chiar rege al Comunității Poloneze și al Lituaniei.

Numai Wolyn a fost în regulă poloneză din secolul al XIV-lea.

Acest întreg teritoriu est de Wolyn și inclusiv Wolyn a fost un loc în care țăranul polonez a fugit de regula poloneză a clasei nobile (szlachta) și a fost amestecat cu populația ruteană locală.


Trailer Hatred – Wolyn