Hate Story 4 (2018)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Filmul indian Hate Story 4 online subtitrat este al patrulea film al francizei “Hate Story” și lovește teatrele vineri. Ca și cele trei filme din seria anterioară, filmul este un thriller erotic. Și în prezent, există o tendință crescătoare a acestui gen și, de asemenea, se bucură de un răspuns sănătos din partea publicului. De asemenea, aceste tipuri de filme primesc o bună cantitate de ecrane în teatre, comparativ cu cele din trecut. Să discutăm meritele și dezavantajele filmului:

Hate Story 4 a creat o mulțime de buzz datorită posterelor sale erotice și peste 35 de milioane de oameni și-au văzut remorca. Cu toate acestea, remorca pentru film a arătat mai mult conținut erotic, iar povestea sa părea să meargă pe aceeași cale ca și filmele anterioare ale aceleiași francize.

Acesta este primul film Hate Story IV centrat pe femei al lui Urvashi Rautela; dar nu a reușit să-și îndeplinească rolul. Urvashi a jucat minunat în scene îndrăznețe și mișcări de dans; dar în afară de faptul că nu a reușit să dea rezultate bune în film. Actorul de televiziune celebru; Karan Wahi are o imagine a unui tip nevinovat și nu se potrivește în rolul său în film.

Hate Story 4 (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Vishal Pandya
Actori: Urvashi Rautela, Gulshan Grover, Daniel Eghan
An: Filme Online 2018
Gen: Crima, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 3.4


Hate Story 4 (2018) Online Subtitrat


Trailer


Hate Story 4 (2018)
Hate Story 4 (2018) Online Subtitrat in Romana

Filmul indian Hate Story 4 online subtitrat este al patrulea film al francizei "Hate Story" și lovește teatrele vineri. Ca și cele trei filme din seria ant

Notă film - PortalulTauTV.net:
3