Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II (2011)

Odata cu lansarea in cinema a mult-asteptatului Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II online subtitrat, cea mai de succes serie a tuturor timpurilor ajunge la final. In acest ultim capitol, tensiunea urca la cote nebanuite, culminand cu batalia epica dintre Harry Potter si cel mai mare dusman, Lordul Cap-de-mort. Lunga calatorie ia sfarsit cu dramatica inclestare intre bine si rau.

Dupa ce au distrus un Horcrux si au aflat semnificatia magicelor Talismane ale Mortii, Harry impreuna cu Ron si Hermione continua cautarea celorlalte Horcruxuri, pentru a avea o sansa de a-l distruge pe Cap-de-mort. Insa, spre ghinionul lor, maleficul personaj reuseste sa puna mana pe Bagheta de Soc si acum vrea cu orice pret sa atace Scoala Hogwarts si sa puna stapanire pe cele doua lumi.

Mai violent ca niciodata, mai intens ca niciodata, mai alert ca niciodata, mai romantic ca niciodata; mai dramatic ca niciodata, mai ironic ca niciodata, mai spectaculos ca niciodata, mai emotionant ca niciodata.

Impresionant de la inceput pana la sfarsit, filmul creste in tensiune si suspans pas cu pas, toate misterele se dezleaga avand parte de multe surprize; in special din partea unui personaj care pana in acel moment se credea a fi aliatul lui Voldemort; culminand cu cele doua batalii epice: prima intre Hogwarts si armata lui Voldemort; iar cea de a doua dintre Harry Potter si Lord Voldemort din care numai unul poate supravietui.


Titlu original: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Regia: David Yates
Actori: Evanna Lynch, Domhnall Gleeson, Daniel Radcliffe, Michael Gambon, Rupert Grint
Anul: 2011
Gen: Aventura, Drama, Fantezie
IMDB: 8.1
Durata: 130 minute


Harry Potter si Talismanele Mortii Partea II (2011) Online Subtitrat