Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (2004)


Harry Potter, in varsta de treisprezece ani, (Daniel Radcliffe) in Harry Potter si Prizonierul din Azkaban online subtitrat, a petrecut cu greu o alta vara alaturi de rudele sale ingrozitoare, familia Dursley, “comportandu-se frumos” fara a practica nici o magie. Adica, pana in momentul in care sora dominatoare a unchiului Vernon, matusa Marge (Pam Ferris) vine in vizita. Matusa Marge s-a purtat intotdeauna oribil cu Harry. Si acum merge atat de departe incat, o face, ca dintr-un accident sa se umfle ca un balon monstruos si sa zboare!

Temandu-se de razbunarea matusii si unchiului (si repercusiunile de la Hogwarts si de la Ministerul Magiei, care le interzice cu strictete discipolilor sa utilizeze magia in lumea noastra), Harry fuge de acasa.

Este luat cu promptitudine de Autobuzul Salvator in Harry Potter si Prizonierul din Azkaban online subtitrat, un vehicul fantastic violet pe trei nivele; care il poarta spre carciuma Leaky Cauldron (Cazanul Spart). La sosire, Harry este intampinat de Ministrul Magiei, Cornelius Fudge, care, in mod inexplicabil nu il pedepseste pe adolescent pentru greseala de a se folosi de magie si in schimb insista sa isi petreaca noaptea la Leaky Cauldron inainte de a se indrepta spre Hogwarts pentru al treilea an de studiu.


Titlu original: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Regia: Alfonso Cuarón
Actori: Gary Oldman, Daniel Radcliffe, Geraldine Somerville, Rupert Grint, Lee Ingleby
Anul: 2004
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 141 minute
IMDB: 7.9


Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (2004) Online Subtitrat


PortalulTauTV.com
Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (2004) Online Subtitrat in Romana

Harry Potter si Prizonierul din Azkaban (2004)

Notă film - PortalulTauTV.net:
5