Harry Potter si Piatra Filozofala (2001)

Filmul Harry Potter si Piatra Filozofala online subtitrat este bazat pe primul roman din seria cunoscuta de carti despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman aparut si in Romania, la Editura Egmont Romania.

In pragul implinirii varstei de 11 ani, Harry Potter anticipeaza putin felul distractiei si cadourile pe care i le va face familia Dursley, rudele sale antipatice care l-au luat in custodie dupa moartea parintilor sai si l-au obligat sa doarma in debaraua de sub scari.

Insa in acest an, aniversarea zilei de nastere a lui Harry va fi diferita in Harry Potter si Piatra Filozofala online subtitrat. O scrisoare misterioasa, scrisa cu o cerneala verde neobisnuita, adresata lui Harry, soseste pe neasteptate insotita de o bufnita. Harry este surprins si incantat de mesajul curios, insa unchiul sau Vernon, ingrozit, distruge scrisoarea inainte ca Harry sa o poata citi.

A doua zi, o alta scrisoare si bufnita sosesc, numai pentru a fi aruncate de familia Dursley. Zi de zi, scrisori si bufnite continua sa soseasca la usa lui Harry pana cand familia Dursley, de teama ca nu vor mai putea tainui continutul corespondentei neobisnuite, ei se muta cu Harry intr-o cabana indepartata unde au certitudinea ca nu mai pot fi gasiti.


Titlu original: Harry Potter and the Sorcerer’s Stone
Regia: Chris Columbus
Actori: Daniel Radcliffe, Richard Griffiths, Warwick Davis, Robbie Coltrane, Maggie Smith
Anul: 2001
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 152 minute
IMDB: 7.6


Harry Potter si Piatra Filozofala (2001) Online Subtitrat