Harry Potter si camera secretelor (2002)

Filmul Harry Potter si camera secretelor online subtitrat este bazat pe al doilea roman din seria cunoscuta de carti despre Harry Potter scrise de J.K. Rowling, roman aparut si in Romania, la Editura Egmont Romania.

Harry Potter nu a avut o vara prea buna. Nu numai ca a trebuit sa stea cu tiranica sa matusa Petunia, cu unchiul sau Vernon Dursley si cu spaima lor privind calitatile sale magice; dar se pare ca cei mai buni prieteni ai sai, Ron Weasley si Hermione Granger din Harry Potter si camera secretelor online subtitrat l-au uitat de vreme ce nu i-au trimis niciun singur raspuns la scrisorile sale.

Apoi, brusc si misterios, spiridusul casei Dobby apare in dormitorul lui Harry si-l avertizeaza de un mare pericol daca el se va duce la Hogwarts – Scoala de Vrajitorie si Magie. Dobby este atat de zelos sa-l previna pe Harry sa nu se intoarca la Hogwarts; incat a oprit toata corespondenta primita de la Ron si Hermione. In ciuda eforturilor disperate ale spiridusului, Harry este salvat din sinistra casa a Dursley-lor de catre Ron si fratii sai, cu ajutorul unei masini zburatoare si dus in primitoarea casa a familiei Weasley.


Titlu original: Harry Potter and the Chamber of Secrets
Regia: Chris Columbus
Actori: Daniel Radcliffe, Bonnie Wright, Julie Walters, Rupert Grint, Emma Watson
Anul: 2002
Gen: Fantezie, Familie, Aventura
Durata: 161 minute
IMDB: 7.4


Harry Potter si camera secretelor (2002) Online Subtitrat