Harry Brown (2009)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Harry Brown (2009) film online subtitrat

Regia: Daniel Barber
Actori: Jamie Downey, Ben Drew, Marva Alexander, Emily Mortimer, David Bradley
Anul: 2009
Gen: Actiune, Crima, Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 7.3/10 din 45653 voturi

Harry Brown (Michael Caine), un om în vârstă, care a fost odată un senior subofițer decorat in Marina Royal și un veteran al Irlandei de Nord, locuiește în prezent pe o proprietate din Londra consiliu condus de bande violente și își petrece majoritatea timpului jucând șah în local pub cu cel mai bun prieten, Len Attwell (David Bradley). Drogurile sunt tratate în mod deschis în pub. În cazul în care telefoanele spital să-i spună că soția lui, Kath, este pe moarte, Harry este prea târziu pentru a vedea o ultima dată pentru că este prea frică să ia calea mai repede pasaj, în cazul în care o bandă deține instanță. Soția lui este prevăzută să se odihnească lângă mormântul lui în vârstă de treisprezece ani, fiica lor, Rachel, care a murit în 1973.

După înmormântarea ei, Len mărturisește în Harry că este terorizat de unii tineri și arată Harry o baionetă vechi își desfășoară acum să se apere, spunând că poliția nu îl va ajuta și el planuri privind luarea justiție în propriile mâini. A doua zi, Harry Brown este vizitat de detectiv Inspector Alice Frampton (Emily Mortimer) și detectivul sergent Terry Hicock (Charlie Creed-Miles), care-i spună că Len a fost ucis de o bandă locală. Liderul bandei, Noel Winters (Ben Drew) și membrii săi bandei Carl (Jamie Downey), Dean (Lee Oakes) și Marky (Jack O’Connell) sunt arestați pentru uciderea, dar a fost eliberat din cauza lipsei de probe. După înmormântarea lui Len, Harry are loc la cutit punct de Dean, care intenționează să-l jefuiască. Harry Dean înjunghie cu propriul său cuțit în auto-apărare în timpul o scurtă luptă. Frampton vizitează Harry din nou în dimineața următoare și îl informează că din cauza Len a fost ucis cu propria lui baionetă, orice costuri ar putea fi redus la omor prin imprudență, pe baza de auto-apărare.

Harry Brown decide să ia problema în propriile mâini; el urmează un traficant de droguri pe nume Kenny (Joseph Gilgun) la un den murdar unde negociază să cumpere un pistol. În interior, Harry Brown găsește Kenny și a asociatului său, Stretch (Sean Harris), sunt, de asemenea, în creștere de canabis și sunt abuzat sexual o fata supradozare în prezent (Klariza Clayton) pentru a face filme pornografice. Când Harry sugerează apel o ambulanță pentru fata, Stretch amenință Harry, iar el ucide dealerii în represalii, înainte de ardere jos den lor si lasand cu fata si unor arme de foc într-un Land Rover furat.

După ce a părăsit fata afara unui spital cu o sumă mare de bani luate de la agresorii ei, Harry urmează Marky, pentru a găsi-l fi abuzat sexual de Troy Martindale, o pivotului de heroină. Harry Brown șutează si ucide Martindale și surprinde Marky, care a torturează să dezvăluie unele imagini camera de telefon mobil de crimă Len lui, dovedind gasca nu a ucis Len în auto-apărare, dar îl dezarmat deja înainte de uciderea lui cu propria lui cuțit. Harry foloseste Marky pentru momeală Noel și Carl într-un schimb de focuri în pasaj. Carl este ucis Harry Brown, și Marky este ucis la mijloc între Harry și Noel. După Marky este ucis, Noel fuge pasaj, cu Harry în căutarea, înainte de Harry se prăbușește din cauza unui atac emfizem.