Harriet (2019)

Filmul Harriet (2019) online subtitrat este povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care au caracterizat-o, a salvat sute de alți sclavi și a schimbat cursul istoriei. Filmul începe în timpul unei slujbe bisericești duminicale pentru sclavi la plantația din Maryland, unde Araminta „Minty” Ross (Cynthia Erivo) locuiește împreună cu soțul ei liber, John Tubman (Zackary Momo) și familia sa, inclusiv tatăl ei liber, Ben Ross (Clarke Peters ).

Când Ben și John pledează cu Maestrul Brodess (Mike Marunde) pentru a respecta dorințele tatălui său mort de a elibera soția lui Ben și urmașii ei după o anumită vârstă, Brodess se razgândeste. Minty, care suferă de vrăji care o fac sa creadă că sunt viziuni divine, îl roagă pe Dumnezeu să-l doboare pe stăpânul ei. Brodess moare, iar fiul său, Gideon (Joe Alwyn), decide să o vândă pe Minty. Ea scapă, lăsându-l pe John în urmă și își găsește drumul până la eliberarea Philadelphiei.

Harriet (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Regia: Kasi Lemmons
Actori: Cynthia Erivo, Leslie Odom Jr., Joe Alwyn
An: 2019
Gen: Actiune, Biografie, Drama
IMDB: 6.2


Harriet (2019) Online Subtitrat


Trailer


Online Subtitrat

Filmul Harriet (2019) online subtitrat este povestea extraordinară a lui Harriet Tubman, femeia care a evadat din sclavie și, cu curajul și tenacitatea care

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
4