Harmonium (2016)

Harmonium (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kôji Fukada
Actori: Mariko Tsutsui, Tadanobu Asano, Kanji Furutachi
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Harmonium

Referindu-se la numele lui Tadanobu Asano, în timp ce mergeam în teatru la TIFF pentru a-i viziona ultimul, îmi spune că filmele lui și cu mine am trecut de cincisprezece ori. El este cu greu actorul meu japonez preferat, cu nume precum Hara Setsuko, Chishu Ryu, Sugimura Haruko, Yu Aoi, Kase Ryo, Ayase Haruka și Mifune Toshiro, cu precădere, dar este, probabil, cel mai cunoscut actor japonez din Canada, Japonia, având în vedere rolul său în filmele Thor și versiunea absurdă americană de 47 Ronin.

El este un actor bun, dar a cărui manieră inaccesibilă este probabil marcă comercială până acum. Aceste fapte sunt întâmplătoare, având în vedere modul în care a jucat într-un alt premier la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în 2015 într-un film numit Journey To the Shore și că este din nou puternic și impasibil la un alt premier la TIFF în 2016 cu Harmonium (Fuchi Ni Tatsu în japoneză sau “Standing On The Edge”, un nume care are o semnificație literală aici).

Acesta este motivul pentru care cele de mai sus sunt interesante, pentru că se potrivește destul de bine rolului său.

Filmul a germinat în mintea scriitorului / regizorului în 2006 și a început să devină realitate acum trei ani. În timp ce în Journey To The Shore Asano a intrat în propriul său familie. In acest an în premierul nord-american al lui Fukada Koji, actorul face același lucru și familiei unui prieten.

Omul în cauză, cu care împărtășește un trecut, soția creștină, lipsită de atenție și soția și fiica lor, sunt medii și nedorite. Până când sosirea caracterului impasiv nou semănește semințele schimbării și îi distruge pe cei rămași.