Harlots (2017)

Serialul celor mai indragite seriale de catre femei Harlots. Este vorba despre un serial care relateaza foarte bine atmosfera Londrei anilor 1700. Descoperim o soarta a femeilor obligate sa lucreze ca prostituate. Sunt tratate subiecte delicate, pline de greutate- subiecte ca relatia dintre mama si fiica, abuz, cultura violului si sexismul.

Margaret Wells (Samantha Morton) conduce un bordel de succes în Londra inferioară. Ea și-a păzit fiica mai mică, Lucy (Eloise Smyth), intenționată să-și vândă virginitatea celui care a oferit cea mai mare licitație, încercând să le aducă în “sapaturi mai bune” într-un domeniu mai înalt al societății. Fiica ei mai mare, Charlotte (Jessica Brown-Findlay), este reticentă să intre într-o poziție plătită cu un bogat domn englez.

În ciuda asigurărilor mamei sale că aceasta își va asigura viitorul pentru totdeauna, Charlotte din Harlots se îndepărtează de ideea că oricine ar putea “să o dețină” și să-și dicteze toate deciziile. Indecizia ei vine într-un moment instabil în viața mamei sale, când un raid al poliției îi așează jumătate din fete în doc și un judecător o amendează cu o sută de mii de lire sterline. Charlotte chiar nu știe că vechea ei rivală, Lydia Quigley (Lesley Manville), se află în spatele problemelor, încercând să-i saboteze succesul în creștere.

Forțată să plătească sau să-și sacrifice visele, Charlotte din Harlots pune virginitatea lui Lucy la vanzare înainte de termen, cu consecințe neprevăzute și dezastruoase. Rezultatul este o explorare de 8 episoade a vieții femeilor într-o epocă în care cea mai mare marfă dintre ele se află între picioarele lor. Ca urmare, această serie serioasă are câțiva oameni care merită să fie observati.

Harlots (2017) Online


Regia: Moira Buffini, Alison Newman
Actori: Ellie Heydon, Samantha Morton, Lesley Manville
An: 2017
Gen: Seriale Online, Drama
IMDB: 7.7


Harlots SEZONUL 3 Online Subtitrat:

s03e01

s03e02

s03e03

s03e04

s03e05

s03e06

s03e07

s03e08