Happy End (2017)

Happy End (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Haneke
Actori: Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant, Mathieu Kassovitz, Fantine Harduin, Franz Rogowski
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.9


Se lucreaza la subtitrare!

<5ESWWLHpIgk/hap.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Happy End

Happy End este drama contemporană a unei familii care se stabileşte în Calais, Franţa, pe fondul severei crize a refugiaţilor.

Reacția călduroasă la ecranul de presă de la “Happy End” din seara aceasta, semnalată de o aplauză de aplauze politicoase și de un cor bun de bătăi, probabil că a spart multe speranțe că va fi cel puțin favoritul popular al festivalului. Descrierea oficială a unei singure teze a filmului este “Un instantaneu din viața unei familii europene burgheze”.

Pentru a urmări metafora lui Haneke pentru filmul său, la fel ca multe instantanee, este ușor nefolosită în viziunea sa asupra subiectului. Iar fundalul rămâne neclare. În timpul secvenței de credite, există un indiciu puternic că “Happy End” ar putea marca revenirea lui Haneke la cinema de cruzime și greșeli reprezentate de un film timpuriu, cum ar fi “Benny’s Video” sau un film mai târziu, cum ar fi “The White Ribbon”. Clipul video al unui copil cronicizează otrăvirea deliberată a porcului său de cobai, încercarea pentru planurile ei pentru mama ei.

Copilul în vârstă de 13 ani este Eva (Fantine Harduin), iar ea este trimisă să trăiască împreună cu Thomas Laurent (Mathieu Kassovitz). Tatăl ei divorțat, un medic care locuiește cu noua sa soție și copil. Este un scorpion al unei familii. Care deține un imperiu al societății de construcții, iar casa familiei este un conac palat în sudul Franței.

Această gospodărie include sora lui Anne (Isabelle Huppert), care funcționează ca șef al familiei și al corporației. Al tatălui lor în vârstă, Georges (Jean-Louis Trintignant), al fiului ineficient al lui Anne. Si al aparentului Pierre (Franz Rogowski) căsătorită pereche de servitori marocani.