Happening A Clean Energy Revolution (2017)

Happening A Clean Energy Revolution (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: James Redford, James Redford
Actori: James Redford
An: 2017
Gen: Documentare
IMDB: 5.4


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Happening A Clean Energy Revolution

Cineasta Jamie Redford începe o călătorie personală colorată în zorii epoca energiei curate, deoarece creează locuri de muncă, transformă profiturile și face comunitățile mai puternice și mai sănătoase în SUA. Întreprinzătorii puțin probabil din comunitățile din Georgetown, TX până în Buffalo, NY dezvăluie soluții pionerante de energie curată, în timp ce descoperirea lui Jamie despre cum funcționează energia curată și ceea ce înseamnă la nivel personal devine și descoperirea publicului.

Ajunși dincolo de o poveste minunată a tehnologiei și a inovării, “Happening” explorează problemele de rezistență umană, justiție socială, îmbrățișând viitorul și găsind speranță pentru supraviețuirea noastră.

Probabil că nu veți învăța prea multe dacă urmăriți deja tendințele energiei curate. Deși nu știam despre microhidrocentrale care este destul de rece. De asemenea, conștiința constantă a lui Redford devine veche după o vreme. Inima lui este în locul potrivit, dar el este ca 50+ și ar trebui să se comporte ca el știe ceva dacă vrea să trimită un mesaj.

Mi-ar recomanda pentru profesori cu studenți între 12-15 ani, dar nu cu adevărat nimănui care urmărește serios această industrie.