Hannah (2017)

Hannah (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Andrea Pallaoro
Actori: Charlotte Rampling, André Wilms, Stéphanie Van Vyve
2017
Gen: Drama
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!

<4tg4up8dVf0/han.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Hannah

Portret intim al unei femei care plutește între realitate și negare atunci când este lăsată singură să se lupte cu consecințele detenției soțului ei.

Comentariile lui Darren Aronofsky despre Votul Mamei! nu au facut prea mult pentru ideea ca directorii sa-si comenteze munca. Dar o altă premieră a concursului de la Veneția, mai degrabă inferioară – construită, de asemenea, în patru straturi în jurul unei performanțe distale de tip titanic – arată că, uneori, regizorii știu exact ceea ce au creat. Andrea Pallaoro, regizoarea italiană de origine italiană, care a condus-o pe Charlotte Rampling la cea mai bună actriță, Volpi Cup pentru performanța ei și în rolul Hannah, a numit cea de-a doua piesă “un giallo esistenziale”.

Acest “giallo existențial” vede că eroina noastră eponimă nu a urmărit nici o amenințare omorâtă de negru-mănușă, ci de demonii ei de îndoială, vină și regret. Urmărirea lui Pallaoro față de Medeas (2013), care a suferit o excesivă manevră, confirmă prezența talentului. Nici un simplu tiros nu a reușit să scoată o astfel de întreprindere minimalistă. Dar, din nou, lasă o suspiciune că până acum el este un ucenic excesiv de dornic să-și imite influențele evidente.

Terrence Malick, în cazul lui Medeas, al lui Chantal Akerman și al lui Michael Haneke. O coproducție belgiano-italiano-franceză, este totuși probabil cel mai “austriac” film al anului. Pallaoro joacă jocul lent în cinematografie, cu o abilitate caldă, calificată. Dar acum fulgerul unei substanțe grave poate fi văzut sub un stil de oțel superb.