Hangman (2017)

Hangman (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Johnny Martin
Actori: Karl Urban, Al Pacino, Brittany Snow |
2017
Gen: Crima, Mister, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Hangman

Hangman online subtitrat urmărește povestea unui detectiv de la omucideri care se alătură unui profiler criminalist pentru a prinde un ucigaș în serie, ale cărui crime sunt inspirate de jocul pentru copii „Hangman”. Ray Archer și partenerul său, criminalistul Will Ruiney sunt delegați să prindă unul dintre cei mai notorii și periculoși criminali în serie din oraș, care execută o versiune degenerată de crimă, folosindu-se de jocul Hangman.

Între timp, jurnalista Christi Davies raportează despre masacrul criminalului, umbrindu-le activitatea detectivilor care se luptă cu misterul din jurul crimelor. Cu toate acestea, criminaliștilor le este foarte greu să afle cum funcționează versiunea jocului sadic al ucigașului, joc care este legat cumva de trecutul lui Archer. Vor reuși oare să dezlege misterul din spatele jocului degenerat și să oprească seria de crime?

La prima scenă de ucidere, Urban și Zăpadă intră, iar Snow, nu detectivul profesionist condamnat, reporterul. Observă că cei uciși au gravat pe birou numărul lui și al insignei lui Pacino.

Asta e destul de mult pentru poveste. Povestea este la fel de subțesă ca personajele. In ciuda întregului motiv pentru care hangmanul este istorie între el și Pacino și Urban, nu știm prea multe despre ele.

De cele mai multe ori este Zăpada, acesta este reporterul, nu detectivii, nu personajul lui Pacino. Care este acum un detectiv pensionar, Snow, care semnalează lucruri și le semnalează mai întâi.

Ea reușește să găsească o legătură între crimele și Urban, cu o singură privire scurtă la un dosar vechi pe care-l găsește în biroul său, de exemplu.