Hamilton One Shot to Broadway (2017)

Hamilton One Shot to Broadway (2017) Online Subtitrat


Regia: Elio Espana
Actori: Daveed Diggs, Renée Elise Goldsberry, Jesse Green
2017
Gen: Documentare
IMDB: 7.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Hamilton One Shot to Broadway

Povestea remarcabilă a modului în care un grup de mavericks inspirați a făcut o căsătorie puțin probabilă de hip-hop și istorie, cea mai mare emisiune muzicală din America … și se pregătesc să cucerească lumea.

Criticile mele par să fie laudele celorlalți comentatori, așa că voi încerca să fiu succint în această revizuire. “Hamilton, One Shot on Broadway”, se joacă ca o emisiune de știri de dimineață prea lungă. Este neconfrontalier, nu oferă nicio perspectivă nouă și nu acoperă niciun motiv nou.

Nu există interviuri noi cu nimeni altcineva implicat în Hamilton, doar înregistrări vechi de interviuri și de acelea care sunt insuficiente și mai ales la nivel de suprafață. Subiecții care sunt intervievați sunt critici și istorici și ghicesc ce, de asemenea, și ei îl iubesc. Marea revelație.

Pacing-ul din acest doc este jarring, deoarece pare să vrea să se încheie la fiecare douăzeci de minute sau nu, fără să curgă de la o idee sau aspect al producției la alta. Se simte ca și cum a fost făcut pentru televiziune, și doar ceva de a avea în fundal, în timp ce mănânci micul dejun sau faceți cuvântul încrucișat. La fel de fascinant ca materialul și de cei care l-au creat, acest documentar cade și își pierde totalitatea.