Halloween Pussy Trap Kill Kill (2017)

Halloween Pussy Trap Kill Kill (2017) Online Subtitrat


Regia: Jared Cohn
Actori: Richard Grieco, Sara Malakul Lane, Margaret O’Brien
2017
Gen: Groaza
IMDB: 3.9


Se lucreaza la subtitrare!

<_IDItnhxSFs/Halloween.Pussy.Trap.Kill.Kill.2017.WEB-DL.x264-ION10.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis Halloween Pussy Trap Kill Kill

Este vorba de Halloween, iar formația Kill, Pussy, Kill tocmai a terminat un set răgușit la un club local, pregătindu-se să călătorească la un festival pentru a-și continua turneul. În timp ce banda face o pauză cu conversație ușoară, visuri de dominație muzicală și metaforă, DJ Speed ​​(Demetrius Stear) merge prea departe cu poftele sale sexuale, aproape că violează un coleg de bandă în timp ce cele două petreceri se află într-o camionetă.

Întreruperea asaltului este “The Mastermind” (exprimat de Dave Mustaine), un om cu bandaj rulant, foarte bandajat, care atrage majoritatea trupei într-o capcană cu ajutorul lui Dale (Richard Grieco), blocându-i în interiorul unui temnita. Controlarea camerei cu supraveghere și arme, Kill, Pussy, Kill este pusă la ultimul test de anduranță ca The Mastermind dezlănțuie val după val de capcane, forțându-i să rezolve jocuri periculoase pentru a trăi o altă zi, inspirând defecțiuni, argumente și sacrificii noaptea se transformă într-o baie de sânge.

Cohn îi place să facă filme. “Halloween Pussy Trap Kill Kill” este cea de-a șasea producție din acest an. Dezvăluind o etică incredibilă a muncii și un interes scăzut față de poloneza reală de filmare. Construind un imperiu HD-shot care acoperă câteva genuri și salută talentul de actorie al lui Sara Malakul Lane în majoritatea ofertelor din acest an. În timp ce nu este nimic în neregulă cu un film îngrășat. Lucrarea lui Cohn despre “Pula de Halloween Trage Kill Kill” sugerează că nu este un perfecționist. Punând împreună doar elementele de bază în focus și editare pentru a crea ceva vândut, pălmuit cu un titlu atractiv.