Halloween at Aunt Ethel’s (2019)

Toată lumea din oraș știe povestea mătușii vechi Ethel din filmul Halloween at Aunt Ethel’s (2019) online subtitrat. Se spune că face bomboane de Halloween și plăcintă de dovleac din copiii care vin in seara de Halloween la ea. Acest Halloween, adolescenții din cartier vor afla adevărul.

Halloween at Aunt Ethel's (2019) Online


Regia: Joseph Mazzaferro
Actori: Chris Cavalier, Melissa Daddio, Sean Michael Gloria
An: 2019
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 6.5


Halloween at Aunt Ethel’s (2019) Online


Trailer


Review Halloween at Aunt Ethel’s (2019)

Halloween este în două zile, așa că pentru tinerețea Mandy (Stephanie Town) este momentul să-i spui celei mai bune prietene, orașului Melissa (Madeleine Murphy), legenda urbană despre casa lui Aunt Ethel (Gail Yost), o casă în fiecare an nenumărate trick-sau-treaters dispar și singurul motiv pentru care mătușa Ethel nu a fost niciodată adusă în fața justiției este că nu s-au găsit niciodată cadavre – ceea ce este puțin surprinzător, după cum spune ea, îi transformă victimele în murături de ciocolată pentru alte trucuri, sau-trecători și arde doar rămășițele necomestibile ale corpurilor.

Bineînțeles, Melissa din Halloween at Aunt Ethel’s (2019), o fată bună dacă a existat vreodată, nu crede povestiri ale unor asemenea neveste, mai ales din partea lui Mandy, care de obicei nu se gândește decât la distracție, petreceri și, bineînțeles, la sex.

Dar apoi ea și prietenul ei Mark (Sean Michael Gloria) vor să vadă casa lui Aunt Ethel în noaptea de Halloween, întrucât și-au pierdut familia legată de plecarea în casă și o invită pe Melissa să meargă călduros, care este de acord mai mult din curiozitate decât orice altceva. Dar Mandy și Mark au adus arme pentru a se răzbuna în final pe femeia rea ​​- dar asta nu înseamnă că mătușa Ethel nu este pregătită pentru un astfel de lucru și, evident, cel care ucide copiii nu se tem de uciderea adulților de asemenea.

Halloween at Aunt Ethel’s (2019) nu este în niciun caz un film care reinventează genul de groază – dimpotrivă, el rămâne destul de ferm în formula de gen. Dar asta nu înseamnă că filmul nu este foarte distractiv, totuși, este rapid, uneori ciudat, are toată violența în toate momentele potrivite și câteva răsturnări care ar putea surprinde una.