Halloween (2018)

Desi au trecut patru decenii in filmul Halloween (2018) online subtitrat, de cand un barbat mascat a incercat sa o omoare intr-o infricosatoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au nelinistit-o mereu ultimele nopti ale lunii octombrie.

Insa presimtirile ei se dovedesc a fi perfect intemeiate, deoarece cosmarul este pe cale sa reinceapa odata cu confruntarea finala dintre Laurie si Michael Myers, care a fost pe urmele ei in tot acest timp, studiindu-i orice miscare si asteptand momentul potrivit pentru a-si duce in sfarsit la indeplinire planul machiavelic. Numai ca de data aceasta Laurie nu mai e singura, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul sa isi salveze mama.

Halloween online subtitrat se intoarce pentru ultimul capitol 3 si reuseste sa livreze tot ce v-ati astepta de la un sequel de Halloween. Si cateva lucruri pe care nu le veti vedea. Filmul se deschide cu echipa de documentare despre vizitarea lui Michael. O scena care a fost acoperita destul de mult. Ati astepta ca lucrurile sa mearga prost imediat; insa filmul se va retrage pentru a-si prezenta jucatorii-cheie si le da timp sa respire.


Regia: David Gordon Green
Actori: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Andi Matichak
An: 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 6.7


Halloween (2018) Online Subtitrat


Trailer