Halloween 2 (2009)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

Halloween 2 (2009) film online subtitrat

Regia: Rob Zombie
Actori: Sheri Moon Zombie, Tyler Mane, Malcolm McDowell, Matt Bush
Anul: 2009
Gen: Groaza
Durata: 105 minute
IMDB: 4.9

Într-un flashback, Deborah Myers (Sheri Moon Zombie) vizite fiul ei, un tânăr Michael Myers (Chase Wright Vanek), la Smith Grove Sanitarium. Ea îi dă o statuetă cal alb ca un cadou. Michael spune că calul îi amintește de un vis el a avut de fantoma lui Deborah, îmbrăcat în alb și toate conducând un cal pe holurile sanatoriu spre Michael, spunându-i că o să-l aducă acasă. Cincisprezece ani mai târziu, după ce a împușcat un adult Michael (Tyler Mane), Laurie Strode (Scout Taylor Compton-) se gaseste rătăcind în jurul într-o stare de șoc de Sheriff Brackett (Brad Dourif), care ia Laurie la camera de garda. Între timp, paramedicii ridica fiica șerifului și prietenul lui Laurie Annie (Danielle Harris) și psihiatru lui Michael Dr. Loomis (Malcolm McDowell), care sunt încă în viață după ce a fost atacat de Michael, și să le ia la spital. Presupus mort, corpul lui Michael este încărcat într-o ambulanță separat. În cazul în care conducătorul auto are un accident de circulație, Michael trezește și scapă ambulanta, de mers pe jos spre o viziune a mamei sale îmbrăcați în alb și conducerea un cal alb.

Michael apare la spital, Halloween 2, și începe uciderea toată lumea vine peste pe drum spre Laurie. Prins într-o avanpost de securitate la poarta, Laurie ceasuri Michael lacrimi prin pereții cu un topor, dar la fel ca el încearcă să o omoare, Laurie se trezeste din vis. Acesta este, de fapt un an mai târziu și Laurie este acum trăiesc cu Bracketts. Michael a fost lipsă de la Halloween-încă trecut presupune coșmaruri moarte și Laurie a fost cu recurente despre eveniment. În timp ce Laurie se ocupa cu trauma ei prin terapie, Dr. Loomis a ales să transforme evenimentul într-o oportunitate de a scrie o altă carte. Între timp, Michael a fost cu viziuni de fantoma Deborah și o versiune mai tânără a însuși, care-l învață că, de Halloween se apropie, este timpul pentru a aduce acasă Laurie; așa că pornește de Haddonfield.

Ca Michael călătorește în Haddonfield, Halloween 2, Laurie începe cu halucinații care reflectă, Michael, care implică o imagine fantomatică de Deborah și un tânăr Michael într-un costum de clovn. În plus, halucinații ei începe, de asemenea să includă o calitate din crime lui Michael, Halloween 2, care prevede ca se inregistrari Annie la un scaun și tăierea gâtului ei în timp ce îmbrăcat într-un costum de clovn-similar cu modul în care un tânăr Michael ucis Ronnie White. În timp ce Laurie se luptă cu visele ei, Loomis a fost intampla in turneu pentru a promova noua sa carte, doar pentru a fi întâmpinați cu critici din partea oamenilor care l vina pentru acțiunile lui Michael și pentru exploatarea moartea victimelor lui Michael. Când cartea sa este lansat, Laurie descoperă că ea este într-adevăr de Angel Myers, sora timp pierdut lui Michael. Cu adevărul, ea decide să meargă la o petrecere cu Mya (Brea Grant) și Harley (Angela Trimbur) pentru a scăpa de modul în care ea se simte. Michael apare la petrecere și ucide Harley, apoi face drumul său pe la casa Brackett și înjunghie Annie repetat. Când Laurie și Mya ajunge, ei află Annie însângerat și pe moarte. Michael ucide Mya și apoi vine după Laurie, care reuseste sa scape de casa. În timp ce Laurie reuseste sa pavilion jos un automobilist care trece, Sheriff Brackett ajunge acasă și își găsește fiica lui moartă. Laurie ajunge în mașina șoferul, dar înainte de a putea scăpa Michael ucide șoferul și răstoarnă mașina peste cu Laurie încă în ea. Michael ia inconștient Laurie la un șopron abandonat el a fost de camping în. Laurie trezește la o viziune de Deborah, și un tânăr Michael, prin care se dispune o să spun “Te iubesc, mami”.

Poliția a descoperi locația lui Michael și înconjoară vărsat. Loomis sosește și merge în vărsat pentru a încerca să motiv Michael în lăsa Laurie merge. În interior, el trebuie să informeze Laurie, care crede că Mihail tânără ține pe ei, că nimeni nu este restrângerea ei și că ea trebuie să mențină sanatatea ei. Doar atunci, Deborah instruiește Mihail vechi că este timp pentru a merge acasă, și Michael apucă Loomis și îl ucide cu aspră față și l-înjunghiat în piept. Pas cu pas in fata unei ferestre în timp ce țineți corpul Loomis, Michael este împușcat de două ori de Sheriff Brackett și se încadrează în piroane unor echipamente agricole. Aparent eliberat din viziunile, Laurie plimbări peste și spune Michael ea îl iubește, apoi l înjunghie în mod repetat în piept și în cele din urmă în fața Halloween 2. Ușa se deschide și shed Laurie iese, purtând masca lui Michael. Ca ea a trage masca pe, scena tranzițiile la Laurie izolat într-o secție de psihiatrie, rânjind ca o viziune de Deborah îmbrăcați în alb standuri cu un cal alb de la sfârșitul camera ei.