Half Brothers (2020)

Filmul Half Brothers (2020) online subtitrat începe cu un tată și un fiu, ambii mexicani, legati de dragostea lor pentru puzzle-uri și aviație. Dar, în curând, totul ia o întorsătură, pe măsură ce economia țării se prăbușește, iar tatăl, Flavio (Juan Pablo Espinosa), este obligat să-și încerce norocul în America. Flavio nu se mai întoarce niciodată din nordul graniței, iar fiul său, Renato (Luis Gerardo Méndez), crește fără tată.

Cu câteva zile înainte de nunta sa, Renato primește un telefon de la a doua soție a tatălui său înstrăinat, care îl anunță că Flavio are doar câteva zile de trăit. Logodnica lui Renato, Pamela (Pia Watson), care are un fiu dintr-o relație anterioară, îl încurajează pe Renato să-și ia rămas bun de la tatăl său.

Dar, odată ajuns în America, Renato își dă seama că tatăl său a avut nu numai o a doua soție, ci și un al doilea fiu, Asher (Connor Del Rio), un millennial ciudat și șomer. Dorința de moarte a lui Flavio este ca cei doi „frați” să fie supuși unei vânătoare de comori care să explice de ce a trebuit să părăsească definitiv Mexicul și familia sa.


Regia: Luke Greenfield
Actori: José Zúñiga, Luis Gerardo Méndez, Vincent Spano, Luis Gerardo M, Connor Del Rio
An: 2020
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 5.7


Half Brothers (2020) Online Subtitrat


Trailer