Haituiala – The Chase (1966)

Haituiala – The Chase (1966) Film Online Subtitrat


Regia: Arthur Penn
Actori: Marlon Brando, Jane Fonda, Robert Redford
An: 1966
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Haituiala – The Chase

Un serif, convins de nevinovatia unui tanar evadat haituit, are de luptat cu intreaga protipendada a oraselului din Sud. Un magnat corupt declanseaza urmarirea sangeroasa a evadatului, care se va transforma intr-o orgie a distrugerii. Devotamentul iubitei si bravura serifului se dovedesc inutile.

Scenele violente, lipsa toleranței rasiale, căile cele mai înalte încearcă să oprimă scăderea, ipocrizia și adulterul celor bogați, toate acestea sunt prezentate în film. Distribuția a avut actori excelenți, dar Marlon Brando a jucat cel mai bine din nou pe un încă necunoscut Robert Duvall.

Brando este șeful poliției locale, ale cărui plângeri cu privire la nedreptatea curentă nu au fost ascultate niciodată de autoritățile oficiale ale satului. Duvall era lașul tipic, un om fără nici un curaj, capabil să-și îndeplinească greșelile peste ceilalți, încercând mereu să urce indiferent de modul în care și, în plus, un CORNUTO perfect cu soția lui.

Robert Redford a fost tipul rău al filmului, dar a fost foarte rău? Probabil a fost un produs al societății în care a crescut și sa dezvoltat. Jane Fonda a fost mai frumoasă ca niciodată, un iubit bun de doi bărbați, soțul ei (Redford) și prietenul său (James Fox), fiul proprietarului real al satului, E.G. Marshall.

Veteranul Miriam Hopkins a acționat ca mama lui Redford, în timp ce Angie Dickinson a fost soția lui Brando. Acest film al lui Arthur Penn este, în opinia mea modestă, unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Unde adevărul și minciunile sunt uneori amestecate. Sfârșitul filmului este ca un avertisment. Asupra a ceea ce se poate întâmpla acolo unde predomină nedreptatea.