Hai ca sunt belea – I Feel Pretty (2018)

Hai ca sunt belea – I Feel Pretty (2018) online subtitrat urmareste povestea unei femei obisnuite, Renee Bennett, care se confrunta zilnic cu sentimente de nesiguranta si inadecvare. Intr-o zi, dupa ce cade de pe bicicleta si sufera o lovitura la cap, ea se trezeste crezand ca este cea mai frumoasa si capabila femeie din lume.

Renee crede ca o vraja a facut-o brusc minunata, cu exceptia faptului ca, pentru toti ceilalti, ea arata exact la fel. Cu aceasta noua incredere, ea este capabila sa-si traiasca viata fara teama si fara retineri, insa ce se va intampla cand isi va da seama ca aparenta ei nu s-a schimbat niciodata? Increzatoare, Renee avanseaza brusc in randurile companiei de cosmetice, castigand respectul sefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranta de sine vine suprasolicitarea, si chiar tendinta de a-i trata pe cei “mai putin fericiti din punct de vedere genetic” in acelasi fel lipsit de consideratie in care oamenii o tratau pe ea. In cele din urma, Renee isi da seama ca “vraja” a fost ridicata, insa prin intermediul acestui proces a invatat ca frumusetea adevarata nu este cea exterioara.

Hai ca sunt belea - I Feel Pretty (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Abby Kohn, Marc Silverstein
Actori: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 5.4


I Feel Pretty (2018) Online Subtitrat


Trailer


Merită să te iubeşti

Amy Schumer, Michelle Williams și regizorii Abby Kohn și Marc Silverstein au vorbit despre comedia I Feel Pretty/Hai, că sunt belea!, pe covorul roșu de la Westwood Village Theater, în Los Angeles.

„Cred că avem, acum, nevoie de acest film. Este un film ieşit din comun. Şi abia aştept ca lumea, în cele din urmă, să îl vadă. Încrederea în sine este totul în I Feel Pretty. Însă este şi despre a-ţi da voie să te iubeşti pe tine însăţi. E nevoie să renunţi la multe preconcepţii.

Toată viaţa ţi se spune că nu eşti destul de bun(ă), de frumos, de slab. Însă merită să te iubeşti pe tine măcar o clipă, să te iubeşti de parcă ai fi mama ta. În film apare Emily Ratajkowski, la care toţi văd frumuseţea care este evidentă, dar care este şi o actriţă foarte bună. Iar Michelle Williams este atât de amuzantă în acest film, plus Aidy Bryant – pe care o susţin total, toate sunt nişte femei grozave.

Avem şi actori buni de comedie, Rory Scovel care joacă rolul iubitului meu, şi Dave Attell care este actorul meu de comedie preferat, Adrian Martinez care este un actor newyorkez excepţional. Pentru mine este o seară specială”, a spus Amy Schumer pe covorul roșu.