Hacker’s Game (2015)

Hacker’s Game (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Drama, Romantice, Thriller
Producator(i): Cyril Morin
IMDB: 3.7
Regia: Cyril Morin
Actori: Pom Klementieff, Chris Schellenger, King Orba

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

Dupa ce am filmat primul meu film Hacker’s Game de lung metraj, The activistă, care a avut loc în 1973, am vrut să direcționeze o poveste contemporană cu tinerii care încearcă să se conecteze emoțional în lume cu fir de pe Internet și smartphone-uri. Am vrut să fac ceva cu semnificație în timp util la doar câțiva ani în viitor.

De asemenea, am fost în urma modul în care mass-media descrie hackeri. Cea mai comuna poveste de știri se învârte în jurul ei, dacă sunt eroi sau trădători din filme online Hacker’s Game. Cu toate acestea, am fost mai interesat de motivațiile lor. Ce conduce o persoană inteligentă tânăr să-și petreacă tot timpul său de hacking într-o bază de date de top-secret pentru a dezvălui ceva pentru public? De ce mai mulți tineri hackeri au murit chiar înainte de a planificat pentru a elibera informații?

În “Hacker’s Game” autoformat activist Internet Soyan (Chris Schellenger) aterizează un loc de muncă la BL Managementul reputatiei dupa ce a prins încălcarea sistemului său informatic și potențial expune informații sensibile despre clienții săi. Compania este specializată în crearea de noi identități și rescrierea istorii – la fel ca programul de protecție a martorilor, cu excepția disponibilă oricăror VIP-uri sau entități corporative.

Intre timp in Hacker’s Game, in Human Căutare Organization, avocat pentru drepturile omului Alice Carson (Gayla Johnson) Sarcinile Loise (POM Klementieff) cu privire la urmărirea în jos familiile victimelor comerțului ilegal cu arme. Soyan si Loise devin amoroasa, in timp ce partenerul BL Russel Belial (regele Orba) încearcă să seduce pe Alice, sub falsul pretext al unei oferte de muncă so marginalizeze.

Cu care trece asemănare cu Edward Snowden, Soyan caută să arunce guvernului și servicii bancare de informații clasificate corporative, privind scurgerea independentă WikiLeaks-esque. Asta face o premisă excelentă pentru un cyber-thriller, dar filmul este greu demn de comparație cu documentarul Snowden “Citizenfour.”