H8RZ (2015)


H8RZ (2015) film online subtitrat

Gen: Drama, Mister, Thriller
Scenariu: Derrick Borte
IMDB Rating: 5,1
Regizor(i): Derrick Borte
Actori: Israel Broussard, Eliza Bennett, Sophie Curtis

M-am scufundat în mai multe selectate script Listă Negru acest week-end și înainte de mult timp, am găsit unul care am fost într-adevăr, într-adevăr în. Când sunteți de lectură profesional, veți găsi te obtinerea nerăbdător mult. Ca atare, majoritatea cititorilor dezvolta obiceiul de a se uite la numărul de pagină, ca și în cazul în care pentru a cere, “Sunt aici doar? Cât mai trebuie să mă duc?” Înainte de mult timp, un încercat o corelare – H8RZ – mai mic numărul paginii este prima dată când a verifica, cu atât mai puțin în script-ul sunteți. În mod similar, în cazul în care cititorul continua verificarea numărul paginii, e ca și cum te la ceas cuiva într-un film – nu sunt în mod clar în ea. Deci, nu este neobișnuit să fie verificarea numărul de pagină cu mult înainte de pagina 10, având în vedere calitatea relativă a ceea ce am citit.

Prima dată când m-am uitat la numărul de pagină cu H8RZ (Haters) a fost pe p. 28. Și nu l-am verifica frecvent după aceea. Am selectat scenariul, deoarece Logline sale “supravietuitor singuratic de o explozie masivă școală are loc împotriva voinței lui, în timp ce administrația, poliția și masă de școală avocat numit trece printr-o poveste de șantaj, cyber-bullying, și crimă, pentru a încerca să dau seama exact ceea ce sa întâmplat “, a sunat convingătoare. Scriptul solid trăit până la promisiunea în această premisă, dar asta nu e primul lucru care a stabilit această deoparte. Nu, un motiv de mare de ce acest scenariu s-au remarcat a fost calitatea mare de scris. Chiar și atunci când punctele descriptive nu au fost slaba, scrisul curgea uimitor de bine. Tranziții scena au fost excelente și ați putea simți că ai fost în mâinile scriitori care știau ce făceau.

Dacă am pus acest lucru într-o stivă cu 8 alte scripturi am citit de la locul de muncă și a cerut cinci persoane pentru a citi zece pagini de fiecare script și apoi selectați cea cu cel mai puternic scris, am o îndoială acest lucru ar câștiga mâinile în jos. Din păcate, eu nu primesc pentru a juca cuvânt decisiv aici in H8RZ, pentru că nu am învățat până după ce am selectat acest script care scriitorii Derrick Borte și Daniel Forte sunt deja repped de Doug MacLaren la ICM Partners și Amotz Zakai la Echo Lake administrație. Borte, care a regizat Jones, este atașat ca regizor, de asemenea. Logline avut atenția mea atât de puternic încât probabil că ar fi dat un citit, chiar dacă aș fi știut acest lucru dinainte, dar am înțeles dacă oamenii sunt dezamăgiți că nu a fost un amator totală pe care am evidențierea primul in filmul H8RZ.