Gustul razbunarii – Peppermint (2018)

Peppermint online subtitrat este povestea de razbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gand sa-si recupereze viata furata de la criminalii care i-au ucis familia.

Riley North se trezeste din coma dupa ce sotul si fiica ei au fost ucisi intr-un atac brutal de catre membrii unui cartel. Cand sistemul ii protejeaza pe ucigasi de justitie in filmul Peppermint online subtitrat. Iar ei se plimba liberi datorita oficialilor corupti, Riley din Gustul razbunarii ia lucrurile in propriile maini si cauta o cale de razbunare impotriva acelora care i-au distrus viata. Transformandu-si frustrarea in motivatie personala; ea petrece cativa ani ascunsa, perfectionandu-si mintea, trupul si spiritul pentru a deveni o forta de neoprit; evitand lumea interlopa, LAPD-ul si FBI-ul, in timp ce isi face dreptate in stil propriu.

Actiunea din Gustul razbunarii – Peppermint online subtitrat este previzibila iar povestii ii lipseste in cateva puncte plauzibilitatea. Poate daca subiectul era plasat in Mexic, unde te poti astepta sa vezi mafioti spanzurati de o roata Ferris, intr-un parc de distractie, pentru ca guvernul a scapat de sub control criminalitatea, uneori cu complicitatea fortelor de ordine locale, am fi putut sa credem povestea. In America nu ai cum sa vezi un astfel de peisaj, pentru ca nu se poate vorbi de o escaladare a criminalitatii de felul celei vazute in Mexic.

Gustul razbunarii - Peppermint (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Pierre Morel
Actori: Jennifer Garner, John Gallagher Jr., John Ortiz
An: 2018
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 6.5


Peppermint (2018) Online Subtitrat


Trailer


Recenzie film Gustul razbunarii – Peppermint (2018)

La aproximativ 15 ani de la serialele Alias și Elektra, Jennifer Garner revine în forță într-un rol de acțiune solicitant, ca protagonistă în thrillerul Peppermint/Peppermint: Gustul răzbunării, acum în premieră pe marile noastre ecrane.

La cei 46 de ani arată în continuare credibil alergând cu arma în mână, în luptele corp la corp și încasând pumni, gloanțe, cuțite ori chiar explozibil. Este o vigilante în toată puterea cuvântului, cu o motivație puternică și arsenal. În același timp vulnerabilă, deci umană, o mașină de ucis cu suflet, care poate fi distrasă de o imagine din trecut în momente dintre cele mai periculoase, când concentrarea poate fi cheia scăpării cu viață.

Acţiunea este previzibilă iar poveştii îi lipseşte în câteva puncte plauzibilitatea. Poate dacă subiectul era plasat în Mexic, unde te poţi aştepta să vezi mafioţi spânzuraţi de o roată Ferris, într-un parc de distracţie, pentru că guvernul a scapat de sub control criminalitatea, uneori cu complicitatea forţelor de ordine locale, am fi putut să credem povestea. În America nu ai cum să vezi un astfel de peisaj, pentru că nu se poate vorbi de o escaladare a criminalităţii de felul celei văzute în Mexic. Cert e că Riley North (Jennifer Garner) revine după cinci ani de absență cu o pregătire militară excepțională, arme, date informatice prețioase, legate de unde se află acum toți cei care au participat direct sau tangențial la lichidarea familiei ei pentru a se răzbuna.

Scenaristul Chad St. John (London Has Fallen/Cod roșu la Londra, 20016) creează premise consistente dar lasă un fragment de film (cinci ani în economia poveştii) să fie umplut de către imaginaţia spectatorilor. Riley North este o tânără mamă care îşi vede șoțul și fiica uciși de un cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Va petrece câţiva ani ascunsă, perioadă în care spectatorul poate specula că femeia nu a dus o viață ușoară (probabil antrenamente din greu, există – de altfel – o secvență scurtă din acea perioadă în care o vedem în ringul de box).

Regizorul Pierre Morel (Taken/Teroare în Paris) vine cu încadraturi şi mişcări de cameră apte să potenţeze suspansul și să dea ritm alert producției.