Gundala (2019)

Filmul Gundala (2019) online subtitrat inspirat de benzile desenate din cultura indoneziana este o fantezie cu super-eroi, dar oferă o rețea complexă de personaje ce obțin suficient timp pe ecran, fără ca eroul sa fie prezent. Una dintre diferentele, fata de tipicul americanesc, este că Gundala are secvențe de luptă grozave și pare mai mult un film cu arte marțiale. Cineaștii nu sunt interesați să “călătorească” la cea mai scurtă distanță între două puncte pentru a-l explica.

În cele din urmă, ajung acolo, dar nu se grăbesc. Puteți identifica cel puțin trei momente din film când un super erou american ar fi pivotat și ar fi avut revelatia rezolvării cpnflictului mai devreme decât eroul nostru indonezian. Acest lucru doar pentru ca Hollywood-ul iubeste să-l păstreze simplu. Ceea ce este imediat izbitor este că Gundala are valori de producție puternice.

Deși filmul Gundala (2019) are un ritm alert, textele de subtitrare nu ruleaza rapid și dialogul este suficient de scurt pentru a permite telespectatorilor non-indonezieni să le citească confortabil. Gundala este destul de dur pentru un film cu super erou.

O familie întreagă moare, muncitorii luptă cu paznicii fabricii cu ferocitatea unor gangsteri de New York, oameni sunt aruncați din clădiri, alții sunt înjunghiați, tăiați, batuti, zgâriați, aruncați în aer sau electrocutati.


Regia: Joko Anwar
Actori: Abimana Aryasatya, Tara Basro, Bront Palarae
An: 2019
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.7


Gundala (2019) Online Subtitrat


Trailer